Horoskop

[ Izvor: Direktno.rs ]

05. 05. 2023. 19:27 0

Kako se znaci štite od slomljenog srca

Slomljeno srce je neizbežno i svako ga je iskusio barem jednom do sada. Međutim, prirodno je da nastojimo da se zaštitimo od takvog osećanja, jer je bolno, neprijatno, oporavak je dugotrajan i veoma težak, a posledice nekada ostavljaju traga na nama do kraja života.

Ovan

Mislite da ćete pretvaranjem da ste hladni i bezosećajni zaštititi svoje srce. Držite se kao da ne brinete ni za koga, osim za sebe, ali u suštini ste ranjivi i velikodušni, što pokušavate da čuvate u tajnosti.

Bik

Nikada prvi ne izjavljujete ljubav. Čekate potvrdu druge osobe, da biste se osećali dovoljno sigurno da podelite svoja osećanja. A ako se druga strana ne izjašnjava, nesrećni ste i isfrustrirani.

Blizanci

Veoma pažljivo birate koga puštate u svoj društveni krug, a još pažljivije koga smatrate osobom od poverenja. Ako neko pređe granicu, ili vas izneveri, odmah ga odbacite i isečete iz svog života.

Rak

Zatvoreni ste i u odnosima se krećete vrlo polako i oprezno. Pre nego što rešite da nekome poklonite poverenje, morate se uveriti da on vredi truda, pa čak i bola i nesreće. Kad se u to uverite, postajte hrabri.

Lav

Držite se svojih planova i ambicija i ako se neko uklopi, ako uspe da vam se uvuče pod kožu i da vam se približi, znači da je vredan pažnje. Ponašate se kao da vam ljubav uopšte nije važna i da možete provesti život bez bliskih odnosa.

Devica

Držite se svojih visokih standarda. Ko prođe sve vaše testove i uslove, zaslužio je vaše srce. Ne dajete se, dok ne utvrdite da je druga osoba vredna i da vas neće izneveriti.

Vaga

Zaljubljujete se često i strastveno – kod vas je lista čekanja dugačka i niko nema moć nad vama. Ako vas jedna osoba izneveri, ili vam ne uzvrati osećanja, tu je sledeća, koja samo čeka da vas uteši.

Škorpija

Krijete humorom i sarkazmom svoja prava osećanja. Nikada ne vodite ozbiljne razgovore o ljubavi. Ako je neko zaslužan i vredan, onda ste vi sa njim i tu nema šta da se priča.

Strelac

Ne dozvoljavate nikome da vidi vaše pravo ja. Krijete se iza zidova, dok ne osetite da možete verovati drugoj osobi, a to može biti veoma dugo i druga osoba može izgubiti strpljenje.

Jarac

Pretvarate se da ste sasvim zadovoljni svojim singl statusom, da ste samodovoljni i da vam niko nije potreban. Nikada ne priznajete (ni sebi) da ste usamljeni i da vam nedostaje bliskost i toplina.

Vodolija

Preusmeravate svoje duboke emocije u druge stvari – umetnost, humanitarni rad, nauku… Svoju bol izražavate kroz kreativnost i nikome se ne obraćate za pomoć i emotivnu podršku.

Ribe

Čuvate svoja osećanja u tajnosti. Ako ne priznate kako se osećate, da ste zaljubljeni, ili povređeni, usamljeni i razočarani, onda to niko neće znati, a to je isto kao i da ta osećanja ne postoje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati