Horoskop

Direktno.rs

24. 03. 2023. 10:36 0

Četiri znaka nepoverljiva u vezama

Osobe rođene u četiri znaka Zodijaka pokazaće da su nepoverljive. Ulazak u emotivnu vezu sa njima može da bude veoma izazovan, tim pre što ćete stalno morati da im dokazujete svoju privrženost i odanost.

Rak

Osobe rođene u ovom vodenom znaku često skrivaju emocije da ne bi uznemirile voljenu osobu, ali na kraju povređuju sebe.

Često nisu u stanju da izgovore ono što im leži na srcu, a posebno im je teško da podele svoje strahove i slutnje. Zato su uvereni da i drugi skrivaju istinu od njih, što je prvi korak ka čestim svađama.

Škorpija

Malo je onih koji će odoleti harizmi osobe rođene u znaku Škorpije. Iako nisu sklone paralelnim vezama, Škorpije i te kako uživaju u flertu. Polazeći od sebe, razmišljaju da se i njihova druga polovina ponaša isto, što je razlog da budu nepoverljive u ljubavi.

Ukoliko je vaša voljena osoba rođena u ovom vodenom znaku, naoružajte se strpljenjem kad otvori priču o neverstvu. Biće vam potrebni jaki živci i neverovatna moć ubeđivanja da su na pogrešnom tragu.

Strelac

Osobe rođene u ovom vatrenom znaku odlikuje nesigurnost. Iako se čini da je Strelčeve lako voleti, jer su puni razumevanja i spremni da oproste, iza te maske krije se ogromno nepoverenje.

Strelac je u stanju da angažuje privatnog detektiva ne bi li voljenu osobu uhvatio na delu samo ako mu se učini da nije stopostotno iskrena.

Jarac

Uprkos tome što su im karijera i novac na prvom mestu, Jarčevi umeju da budu i te kako emotivni, ali će to skrivati od vas. Razlog leži u njihovoj ranjivosti i strepnji da ste sa njima samo zbog materijalnog i društvenog statusa.

Zbog toga im je teško da vam poklone svoje poverenje u prvim mesecima veze. Ali, kad se uvere da ih zaista volite i da na vas mogu da se oslone, pružiće vam život iz snova obojen ljubavlju kakvu niste mogli ni da zamislite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati