Horoskop

Direktno.rs

20. 03. 2023. 19:38 0

Partner i vi ste isti znak: Da li to uspeva?

Zvuči zanimljivo da delite isti horoskopski znak sa partnerom, zar ne?

U astrologiji, ovo se naziva sunce u konjukciji sa suncem, što je aspekt koji promoviše lakoću i harmoniju. Ovaj aspekt sugeriše da ćete i vi i vaš partner imati slične poglede i pristupe u životu.

Ako imate isti Sunčev znak, među vama postoji mnogo sličnosti. Verovatno ćete imati zajednički jezik kada su u pitanju nivoi energije, osnovne potrebe i urođeni temperament. I vaši pogledi na svet se često poklapaju, tako da kada ste zajedno, uživate u sličnom vajbu.

Ono što vas nervira, obično će nervirati i vašeg partnera. Takođe, ono što vas oduševljava, izazvaće divljenje i kod vašeg partnera. Moguće je da oboje imate iste instinkte i karakteristike, što dovodi do kompatibilnosti. Sa druge strane, ovo pokazuje gde postoje potencijalni konflikti. Različita životna iskustva znače da će dvoje ljudi sa istim znakom pokazati karakteristike znakova na različite načine. Ako ste u vezi sa nekim iz istog znaka koji takođe ima sličnu kartu rođenja, veza može postati predvidiva i ustajala ako svesno ne radite na tome da stvari budu sveže.

Dva Ovna

Oni će oboje osećati jaku privlačnost jedno prema drugom na prvi pogled, ali, njihova strast će im se osvetiti. Njihov najveći problem je to što su istog temperamenta, tako da su svađe i nesporazumi neizbežni. Međutim, oni će dati sve od sebe u početku, ali na kraju njihova veza neće izgledati sjajno.

Bikovi su kompatibilni partneri

Njihova veza je veoma stabilna, jer su oba partnera racionalna i praktična. Oni imaju iste stavove i ciljeve koji čine stabilnu bazu za dugoročnu vezu. Njihova pasivnost može izazvati probleme, jer ne mogu da podignu svoje odnose na viši nivo.

Blizanci su partneri u avanturi

Flert između dva Blizanca svakako ima svoje čari. Neće biti dosadno i oni će zadržati svoju kreativnost i u krevetu. Međutim, oni su vrlo nestabilni na duge staze, tako da im je potreban partner koji može da ih drži na zemlji.

Dva Raka u vezi?

Par koji se sastoji od dva Raka može biti jedan od obećavajućih. Oni moraju da poštuju emotivni život svog partnera, i da preziru svoju slabost, a takođe treba da prestanu da stalno analiziraju svoj odnos.

Lavovi - borba za prevlast

Odnos između ovih vatrenih znakova je obično izuzetno nestabilan, jer ih njihova priroda vodi u sličan sukob. Pošto oboje imaju tendenciju da budu dominantni, borba za prevlast u njihovom odnosu će biti konstantna. Međutim, strastvena pomirenja će ih uvek držati zajedno. Ali, bez obzira na to koliko pokušavali, oni nikada neće biti jednaki.

Device - savršen par

Smatra se da su dve Device u paru savršen par. Oboje imaju velika očekivanja od svojih partnera, i oni su veoma svesni toga. Oni će dati podršku jedno drugom i pronalaziti najbolje u njima.

Dve Vage

Vage mogu da funkcionišu kao par. Pošto oboje teže za harmonijom oni će izbegavati sukobe, i zbog toga će akumulirati njihove frustracije. Čim se pojave prvi problemi, frustracije će doći do erupcije.

Škorpije moraju da prevaziđu krize

Strastvene Škorpije će imati probleme i neslaganja čak i na početku odnosa koji će biti pun besa i usaglašavanja sa stalnim emocionalnim oscilacijama. Ako uspeju da prevaziđu krizu i da se dogovore, odnos može funkcionisati.

Dva Strelca

Malo je verovatno da će se dva Strelca naći u takvoj situaciji koja bi mogla dovesti do romanse. U početku, njihovi konkurentski duhovi će ih sprečiti povezivanja, ali ako se oni povežu, oboje će se plašiti da će izgubiti svoju slobodu. Srećom, oni će biti iskreni jedni prema drugima i neće izazivati nikakvu ljutnju.

Jarčevi su sjajni partneri

Dva Jarca su stvorena za stabilan i dugoročni odnos. Oni znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubav obe strane će poštovati želje svog partnera. Pored toga, oni će podržati jedno drugo bezuslovno i gradiće svoje odnose polako ali sigurno.

Vodolije

Iako Vodolije mogu biti veliki prijatelji i podrška u teškim vremenima, oni su suviše egoistični u ljubavnoj vezi. To može biti zabavno u početku, ali nedostaju duboka i iskrena osećanja i veza ostaje površna.

Ribe mogu uspeti, ali pod određenim uslovima

Ribe mogu uspeti samo ako su potpuno posvećene i ne provode previše vremena sanjareći same. S obzirom na to da su Ribe znak žrtvovanja, mogu se sa lakoćom brinuti jedni o drugima, što može dovesti do srećnog braka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati