Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

07. 02. 2023. 06:49 0

Ovnovi se lako nerviraju, Vage nestrpljive

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas vas je lako iznervirati – ali isto tako – danas vam je lako i da se pokrenete i negativnu energiju pretvorite u akciju. Dan koji može doneti preokrete. Komunikacija sa emotivnim partnerom nije sjajna. Posvetite više vremena osobi koju volite.

BIK

Nešto sporije odvijanje situacija u prvom delu dana, ali popodnevni sati mogu doneti pozitivna iznenađenja. U odnosu sa voljenom osobom se provlači napetost, ali i intenzitet. Ovo bi najbolje bilo iskoristiti kroz zajednički izlazak i aktivnost.

BLIZANCI

Potrebno je da budete ozbiljni i odgovorni. Moguće je da šefovi danas obraćaju posebnu pažnju na vas, pa se potrudite da ne dobijete kritiku. Iako postoji velika želja za susretom, moguće je da nećete ostvariti pravi dogovor sa voljenom osobom.

RAK

Zaista se trudite da se uklopite ne samo u poslovne okolnosti, već i u komunikaciji sa kolegama i saradnicima. Unesite dozu ozbiljnosti i odgovornosti u sve ono što radite. Partner ili simpatija vas mogu iznenaditi svojom inicijativom.

LAV

Morate da obavite obaveze koje vam baš i nisu mile, ali ste svesni da ih više ne možete odlagati. Imate više snage nego što mislite i ovo relativno lako možete završiti. Dan je dobar da pokrenete i neka bitna pitanja sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Vaše je raspoloženje dobro i pored mora obaveza i nezgodnih situacija. Potrudite se da pronađete balans – ne žurite da ne biste napravili greške. Dan je odličan za emotivna pitanja, samo se klonite preteranih reakcija.

VAGA

Sa nestrpljenjem čekate da se neke situacije pokrenu. Svesni ste da okolnosti idu u vašu korist, ali vas nervira što se ovo ne odvija brže. Ipak, sigurni ste da je rešenje pitanje dana. Opuštate se u kontaktu sa jednom osobom i vaša je komunikacija intenzivnija.

ŠKORPIJA

Nemojte verovati obećanjima drugih. Više je nego verovatno da neće biti ispunjena. Ostaje vam da se oslonite na sebe. Dogovor sa voljenom osobom će verovatno morati da bude odložen zbog obaveza druge strane. Provedite vreme sa prijateljima.

STRELAC

Potrebno je više opreza u svakoj vrsti dogovora. Preispitajte ono što radite, jer je moguće napraviti grešku ili ne obratiti pažnju na bitan detalj. U odnosu sa voljenom osobom osećate neispunjenost i nezadovoljstvo. Partnerova inicijativa izostaje.

JARAC

Odnos sa nadređenima može povremeno klackati, i bilo bi dobro da pokušate da balansirate. Neke vam situacije idu na ruku i možete dobiti potvrdan odgovor. Sa jednom osobom stoji povremena komunikacija, što vama trenutno nije dovoljno.

VODOLIJA

Možete da se nervirate ali tempo događaja je takav da bi bilo najbolje da se prihvatite posla I to što pre. Dan odličan za sve vrste planova sa emotivnim partnerom. Možda će vam biti potrebno vremena da se usaglasite, ali hoćete.

RIBE

Sve vezano za finansijski segment vas stresira i nervira. Nema potrebe - krenite mirno sa rešavanjem problema, jedan po jedan. Naglašene strasti u odnosu sa voljenom osobom. Takođe – dobar dan za susrete sa prijateljima i izlazak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati