Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

03. 02. 2023. 07:00 0

Ovnovi odlično, Jarčevi u nedoumici

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Bićete odlično raspoloženi, samo nemojte preterivati u zahtevima prema saradnicima, naročito u prepodnevnim satima. Moguće su manje rasprave. Po pitanjima novca budite oprezniji. Emotivno – dan za iznenađenja i ljubavne preokrete.

BIK

U ovom danu vudite obazrivi kada je odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima u pitanju. Može doći do razmimoilaženja po nekim pitanjima. Partner kao da upravlja vašim raspoloženjima danas – čas vas « diže », čas « spušta ».

BLIZANCI

Odlično raspoloženje i dobri poslovni kontakti. Možete se na kratko iznervirati zbog nekih sitnica, ali ovo je brzo i lako rešivo. I pored nervoze koja će povremeno biti prisutna u vama – uspevate da pronađete prave reči za voljenu osobu.

RAK

Tokom ovog dana očekujte velike pomake u poslovnom segmentu – neki dogovori će konačno biti potpisani ili će se krenuti sa njihovom realizacijom. U ljubavi vam danas sleduju iznenađenja – prijatna, naravno.

LAV

Veliki entuzijazam i pokret očekuje Lavove tokom ovog dana. Na lakši način uspevate da rešite poslovna pitanja. Mogući su i novi dogovori. Posvetite više vremena voljenoj osobi – potrebno je da budete zajedno i okrenete se jedno drugom.

DEVICA

Veliki broj obaveza koje vas očekuju može vas na kratko uplašiti ili učiniti da se zablokirate. Na svu sreću, ovo je kratkotrajno – već tokom ranih popodnevnih sati i kasnije tokom dana – nezaustavljivi ste. Ovo važi i za emotivne teme i dileme.

VAGA

Trenutno ste fokusirani na sve ono što se vezuje za finansije, pogotovo što vas od ranog jutra mogu sačekati troškovi. No, jutarnje nerviranje pretvoriće se u popodnevno smirivanje. Ne podbadajte osobu koju volite, koliko vam god to bilo zanimljivo.

ŠKORPIJA

Ovaj vam dan donosi paletu raznovrsnih osećanja. Kada savladate prvi nalet uznemirenosti, nervoze i kada se organizujete bolje – bićete nezaustavljivi. Danas vam je jako potrebno da imate partnerovu podršku, da biste bili mirni.

STRELAC

Nije vreme da žurite kada su poslovne obaveze u pitanju, jer je itekako moguće da napravite propust. Za preciznost I bolju organizovanost – lakši su popodnevni sati. Zanimljivi kontakti sa suprotnim polom – izgleda da je neko pronašao vašu slabu tačku.

JARAC

Nedoumice po pitanju dogovora ili informacija koje su došle do vas – naročito u prvom delu dana. Ne reagujte, sačekajte da vidite ima li zaista pravih razloga za nervozu. Preko prijatelja ili preko društvenih mreža – ostvarujete zanimljive kontakte.

VODOLIJA

Tokom današnjeg dana stoji vam blaga napetost u odnosu sa saradnicima, a naročito sa autoritetima. Sve je ovo lako rešivo, samo nemojte dozvoliti da vas izbace iz takta. Često razmišljate o nekome, ali još uvek ne preduzimate konkretne poteze.

RIBE

Morate korigovati planove. Takođe, oni oko vas će vas danas lakše izbacivati iz takta, pogotovo što su skloni da vrše promene u dogovorima u poslednjem trenutku. Partner vas može neprijatno iznenaditi nekim izjavama. Sačekajte objašnjenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati