Horoskop

Direktno.rs

17. 12. 2022. 20:38 0

Znaci koji će vas najpre prevariti u vezi

Ovi znakovi skloni su prevarama i skrivanju. Ističu se u varanju i skrivanju zabranjene veze od trenutnih partnera. Postoje neki koji ne samo da varaju, već i paze da ne budu uhvaćeni kako bi mogli nastaviti varati.

Ovan

Ovan donosi brze odluke i najvjerojatnije će napustiti privrženu vezu zbog kratke afere. Ponekad će ići toliko daleko da će prikriti vezu od trenutnog partnera kada varaju. Oni mogu delovati u skladu s onim što im se u tom trenutku čini ispravnim.

Blizanci

Blizanci su najskloniji prevari svog partnera jer su društveni znak. Spolja deluju iskreno i nevino, no iznutra mogu izdati partnera, pa čak i prikriti istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvek traži nešto uzbudljivo.

Vaga

Vaga često lovi aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera i skrivaju svoju nezakonitu vezu. Vaga bira da sakrije aferu radije nego da se upušta u rasprave jer ne žele da naruše postojeću vezu.

Škorpija

Čak i ako nikada ne postoji dobar razlog za prevaru, tipični lojalni i posvećeni Škorpion će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera. Varali bi i prikrivali preljubu jer ne žele da uvrede partnera. Imaju sposobnost sakriti tragove jer su vrlo tajnoviti i mogu to lako činiti da ne budu uhvaćeni.

Strelac

Dugoročno razmišljanje o vezi s nekim protivi se svemu u šta oni veruju, jer ovaj znak govori o željama u pogledu uživanja u životu i ne shvataju ga preozbiljno. Strelac se ne obvezuje brzo i skloni su prevariti nekoliko partnera, a ponekad čak uspevaju i prikriti neveru od partnera. Žele zadržati sve, i zato veruju u kontrolu vlastitih poslova jer se boje da će nešto izgubiti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati