Horoskop

Direktno.rs

05. 12. 2022. 18:02 0

Znaci koji su najgori partneri

Njihovo ponašanje često dovodi do problema u vezi, bilo da se radi o nedostatku komunikacije, preteranoj posesivnosti, ljubomori, neverstvu.

Blizanci

Na vrhu ove liste su se našli "lepršavi" Blizanci, koji obožavaju mnogo da pričaju i često ne obraćaju pažnju šta im partner govori i kako se oseća. Neretko misle samo na sebe, i na svoje ciljeve i zadovoljstva i sve im brzo dosadi. Pa tako i partner koji može za kratko vreme da bude daleka prošlost.

Škorpije

Ovaj horoskopski znak važi za dominantne i posesivne znakove i njihova kontrola partnera često nema meru. Umeju da budu vrlo ljubomorni, ali i veoma tajnoviti što dodatno može da otežava stvari u vezi.

Vodolija

Vodolije ne znaju da pokažu osećanja i važe za znakove koji nemaju saosećanja, pa se s njima ne može razgovarati o emocionalnim temama. Još je problematičnije što ne govore o onome što se događa u njihovoj glavi, što često dovodi do nesporazuma, neretko i rasprava, pa i distanciranja na kraju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati