Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

04. 12. 2022. 07:00 0

Strelčevi vrdaju, Vodolije žure

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Jaku energiju koja je kod vas prisutna, iskoristite za akciju i mnogobrojna dešavanja, ne za nervozu. Odličan je momenat i za kraći put jer ćete se provesti dobro. Ne kvarite lepe momente sa voljenom osobom svojom povremenom nervozom.

BIK

Dan dobar za promene, za živost, za aktivnost, za to da se ne smirujete na jednom mestu. Pravi je trenutak za uživanje, za druženje, za aktivnosti i sa prijateljima ali i sa suprotnim polom. Jedino vam neće odgovarati da dan provedete kod kuće.

BLIZANCI

Pravi je momenat da ugodite i sebi ali i onima koje volite. Partner i vi možete smisliti savršen plan – bilo da je u pitanju izlazak i provod, bilo potpuno opuštena nedelja kod kuće, posvećena samo vašem uživanju.

RAK

Dan za društvo, za prijatelje, za voljenu osobu. Doduše, moguće je da će se vaši planovi u potpunosti istumbati, ali neće vam biti žao. Provešćete jednu kvalitetnu nedelju i napuniti baterije mnogobrojnim pozitivnim dešavanjima.

LAV

Danas ćete se nešto teže uskladiti sa prijateljima ili sa partnerom. Vi biste na jednu stranu, a oni imaju drugačije planove. Nemojte se nervirati, šteta je da ovako podsticajan dan provedete namrgođeni ili kroz rasprave sa onima koje volite. 

DEVICA

Pred vama se otvaraju mogućnosti za kraći put ili makar za izlet van grada. Ukoliko dođe takva vrsta poziva, obavezno prihvatite jer ćete se napuniti pozitivnom energijom i istinski uživati. Dobar momenat za kontakte sa suprotnim polom.

VAGA

Ukoliko ste rešili da svoje vreme danas posvetite ukućanima i najbližima, sigurno je da će biti i dobrog raspoloženja i opuštenosti. Samo nemojte zaboraviti ukoliko ste dali obećanje članu porodice – očekivaće da ga danas i ispunite.

ŠKORPIJA

Dobar momenat da svoje vreme posvetite najpre partneru. Danas imate priliku da ostvarite dobar kontakt, da zajednički osmislite neke „akcije“ i lepo se provedete. Nemojte se nervirati ukoliko baš sve ne ide po vašim zamislima.

STRELAC

Danas ćete se truditi da izvrdate obaveze, ali malo je verovatno da ćete uspeti u tome. Ipak jedan deo dana morate posvetiti situacijama koje biste najradije izbegli. Dobar dan za one koji se bave privatnim poslom, mogućnost zarade.

JARAC

Osećate veliki priliv energije i danas nemate nameru da budete statični i sedite kod kuće. Bacićete se u akciju punom parom – to vam je sada zaista i potrebno, da se rasteretite i zahtevnu sedmicu ostavite za sobom. Dobar dan i za provod, ali i za emotivne kontakte.

VODOLIJA

Danas sve ide trčeći, kroz žurbu i navrat nanos. Doduše, negde vam ova energija i prija jer vas podstiče da budete aktivni. Malo nervoze u familijarnim odnosima i sa članovima porodice. Ne morate vi baš uvek biti u pravu.

RIBE

Danas želite da se okružite samo osobama koje vas istinski razumeju, prihvataju i vole. Zajedno sa njima možete osmisliti dobar plan i uživati u dešavanjima koja vam ovaj dan nudi. Lepi i podsticajni momenti sa voljenom osobom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati