Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

03. 12. 2022. 07:00 0

Blizanci menjaju planove, Ribe u trošku

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Raspoloženje je dobro, ali nemojte smetnuti sa uma obaveze koje imate. Moguć je pritisak od strane poslodavca ili saradnika. Emotivni partner je opterećen obavezama i nije raspoložen za vaše promene raspoloženja.

BIK

Danas ste vrlo posvećeni obavezama i odgovorni, pa možete sami sebi napraviti pritisak i tenziju u pokušaju da sve stignete pre vremena. Lepi zajednički momenti sa voljenom osobom, mada će vas povremeno nervirati njena brzopletost.

BLIZANCI

Brza promena planova i teško prilagođavanje ovakvim situacijama je ono što vas očekuje tokom dana. Nervoza zbog finansija. Kasne popodnevne i večernje sate iskoristite za partnera ili za druženje i susrete sa prijateljima – opustiće vas.

RAK

Saradnici su danas dosta zahtevni, ali umete da se prilagodite i pristupite im na pravi način, iako ste prilično nervozni zbog pritiska na sebe. Moguće su varnice i privlačnost prema osobi sa kojom sarađujete ili koju upoznajete preko posla.

LAV

Dobra inspiracija i lako pronalaženje kvalitetnih rešenja za poslovne situacije. Velike mentalne aktivnosti će vas ipak iscrpeti i oduzeti vam dobar deo energije. Da biste se „povratili“ – posvetite večernje sate sebi, partneru ili društvu.

DEVICA

Neki sitniji problem finansijske prirode može vas na kratko oneraspoložiti. No, generalno gledano – dan je produktivan i povoljan po vas. Neko vas jako privlači i osećate potrebu da sa ovom osobom produbite kontakt i komunikaciju.

VAGA

Nešto teže funkcionisanje tokom ovog dana. Prethodni period vas je dosta istrošio i iscrpeo i danas ćete funkcionisati na mišiće. Bilo bi dobro da ovaj dan posvetite sebi i dobro se odmorite. Prijaće vam kućna, porodična atmosfera i opuštenost.

ŠKORPIJA

Danas se sve dešava previše brzo i nepredvidivo što vas može iznenaditi, iako ste očekivali pred sobom jedan aktivan dan. Neko pokazuje jako interesovanje prema vama i trudi se da vas animira, ali vi ne žurite nigde.

STRELAC

Danas će sve u poslu funkcionisati više nego dobro, osim finansijskog dela. Tu vas ili čeka problem sa naplatom ili ćete potrošiti više nego što biste smeli. Dan jeste dobar da se opustite i uživate, da posvetite svoje vreme partneru, zabavi, deci.

JARAC

Vi biste se danas najradije okrenuli sebi, onome što ste isplanirali, svojim obavezama – ali malo je verovatno da će vas oni oko vas pustiti na miru. Članovi porodice ili partner očekuju da im posvetite svoju pažnju.

VODOLIJA 

Danas će čas situacije ići neverovatno brzo, čas usporiti ili u potpunosti zakočiti. Naravno da vas nerviraju ovakve okolnosti, ali ćete pokušavati da se prilagodite. Dobar momenat za nova poznanstva i za aktivnosti sa suprotnim polom.

RIBE

Danas ćete se verovatno istrošiti finansijski više nego što biste smeli, ali nećete žaliti. Dan je odličan da izađete, da se provedete, da se opustite – prosto rečeno, da malo ugodite sebi. A to vredi mnogo. Pustite malo sebi na volju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati