Horoskop

Direktno.rs

26. 11. 2022. 20:00 2

Žene u jednom znaku su najbolje partnerke

Na temelju pojedinih karakteristika astrolozi često izdvajaju znakove koji su u nečemu najbolji. Tako je jedan horoskopski znak na glasu kao najbolja supruga. One su neverovatno šarmantne, harizmatične, komunikativne, pravedne, dobroćudne...

U pitanju su - Vage! Upravo taj horoskopski znak po mišljenju mnogih astrologa zaslužuje titulu najbolje bračne partnerke.

Kada je u pitanju sam odnos s partnerom, Vaga je maksimalno odana. Ne voli nikakve igrice, ceni iskrenost i obožava romantiku. Puno joj znači kada partner osluškuje njene želje i potrebe, a posebno voli male gestove i izraze pažnje i ljubavi bez nekog velikog povoda.

Svu pažnju koju dobije Vaga vraća dvostruko, ako ne i više od toga. Iako je na glasu kao neodlučna, kad upozna čoveka kakvog traži, ona je jednostavno nepokolebljiva i zna da ga želi zauvek. Vaga nema problema s predanošću, nema nikakve kočnice kad je reč o tome i kada je zaljubljena, maksimalno je posvećena svom partneru i njihovu odnosu.

S obzirom na to da je vrlo društvena i da ima prirodan dar za komunikaciju, ljudi obožavaju da budu u njenom društvu. Porodična okupljanja u njenoj organizaciji ona su koja jedva čekate, a ne ona iz kojih pokušavate da se izvučete po svaku cenu.

Vaga ne voli da se svađa i uvek ima potrebu da odmah reši bilo kakav problem ili sukob. Ne odustaje sve dok ne unese mir i balans u negativnu situaciju pa često igra ulogu branioca ili sudije u komplikovanim porodičnim odnosima. Kako i ne bi, kada se zna koliko je pravedna.

Upravo je ta njena unikatna sposobnost da situaciju drži pod kontrolom i stvori harmoniju tamo gde je nema jedan od glavnih razloga zbog kojih je divno imati Vagu u svom životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati