Horoskop

Direktno.rs

22. 11. 2022. 19:33 0

4 najarogantnija znaka

Astrolozi tvrde da ovi znakovi imaju sve karakteristike nadmene osobe. Njihovo društvo niko ne voli.

Ovo su 4 najarogantnija znaka Zodijaka.

Ovan

Ovaj znak je poznat po upornosti i sve što zamisli daće sve od sebe da to i ostvari. Kako bi došao do cilja, spreman je na sve, pa čak i da gazi preko drugih. Ovan teško uzima u obzir tuđa osećanja i ne razume potrebe drugih. Ako želite njihovo saosećanje ili pomoć, moraćete da im "crtate" kako bi vas primetili. Nestrpljivi su, arogantni i misle da su najbolji.

Bik

Osobe rođene u ovom znaku veruju da su uvek u pravu. Učiniće sve da privuku vašu pažnju na svoje probleme jer toliko su upućeni na sebe da veruju da je ono što se njima događa važnije od svega što se dešava drugima.

Nemaju izraženu svest o potrebama i osećanjima drugih ljudi. Iako se možete na njih osloniti, Bikovi ne odaju takav utisak jer često nisu spremni na kompromis i misle samo na svoje ciljeve.

Lav

Lavovi imaju previsoko mišljenje o sebi. Poznati su i po navici da preteruju i preuveličavaju sve. Misle da su uvek u pravu, a ego im često stvara poteškoće na putu do uspeha. Šta god da rade veruju da su u tome najbolji i misle da sve znaju. Lavu je potrebna neograničena pažnja drugih kako bi mu samopouzdanje opstalo, a skloni su omalovažavanju drugih samo da bi ispali bitni.

Jarac

Jarac sebe voli najviše. Veruje da je on jedini uvek u pravu, u svemu. Previše su fokusirani na svoj posao i ciljeve. Kada donese odluku i ako stvari krenu u drugom smeru i on počne da sumnja u svoju odluku ili potez, odjednom će doći do zaključka da su za njegovu grešku krivi svi drugi, osim njega, donosi Atma.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati