Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

25. 10. 2022. 06:00 0

Lavovi stabilno, Ovnovima kriza i promene

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Pomračenje Sunca i mlad Mesec je u vašem polju krize, promena. Neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam se izmaći iz ruku u poslednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos sa voljenom osobom.

BIK

Mlad Mesec i pomračenje su u vašem polju emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan doneće probleme sa nadređenima, ali i teško ostvarivanje planova. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Mlad Mesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete posvećeni i skoncentrisani. Možete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje.

RAK

Današnji mlad Mesec pada u vaše polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje jer shvatate da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu sa voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave.

LAV

Mlad Mesec pada u vaše polje doma i porodice, stabilnosti. Tokom dana potrebno je posvetiti se ličnim prioritetima i obavezama. Moguće je da ćete biti potrebni nekom od članova porodice. Emotivno – stoji veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

DEVICA

U polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja pada današnji mlad Mesec. Bitno je da što se posla tiče, napravite pravu komunikaciju sa saradnicima, mada je moguće da će to funkcionisati uz komplikacije. Nerazumevanje sa voljenom osobom.

VAGA

U vašem polju novca danas imate poziciju mladog Meseca. Moraćete na ozbiljan način da sagledate ono što ste postigli do sada i da vidite kakve je promene neophodno napraviti. Zabrinutost zbog finansija. Emotivno nesigurnost i distanciranost.

ŠKORPIJA

U vaše polje ličnosti pada današnji mlad Mesec I pomračenje Sunca. Vreme je da napravite konkretne promene kod sebe, jer ste svesni da kasnite po pitanjima koja su vam važna, bez obzira da li su ona vezana za poslovni ili emotivni segment.

STRELAC

U vašem polju podsvesti, tajni, strahova – pada današnji mlad Mesec. Shvatate da sa nekim planovima, ali i sa nekim osobama morate raskrstiti. Pokušavate da racionalno razmislite o postupcima emotivnog partnera, ali vam oni i dalje ostaju nejasni.

JARAC

Mlad Mesec tokom ovog dana pada u vaše polje prijatelja. Moguće je da ćete morati nekim osobama da „zatvorite vrata“ obzirom da se nisu pokazali kao vredni truda i odani vama. U emotivnom segmentu nikako da dobijete ono što priželjkujete.

VODOLIJA

Mlad Mesec pada u vaše polje pozicije, karijere, nadređenih. I ovaj dan, ali i naredni period može doneti probleme u komunikaciji sa šefovima, ali i veliki napor da ostvarite one pozicije koje priželjkujete. U emotivnom segmentu nezadovoljstvo.

RIBE

Mlad Mesec je danas u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije. Shvatate da teško da ćete uspeti da ostvarite ono što priželjkujete i da su potrebne veće promene. Emotivno - nećete uspeti da ostvarite dobar odnos sa voljenom osobom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati