Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

16. 08. 2022. 06:50 0

Device iscrpljene, Bikovi promenljivo

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Pred vama je dosta solidan dan, jer se neke vama bitne situacije polako rešavaju. Moguće je i da dobijete vesti o novčanom prilivu. Dobar je trenutak da se aktivirate prema osobi koja vam se dopada, jer je sada otvorenija za komunikaciju.

BIK

Vaši se planovi odvijaju stabilnim tempom, ali je moguće da ćete morati da unesete manje promene. Zbunjuju vas postupci nadređenog. U emotivnom segmentu preovlađuje promenljivo raspoloženje. Čas ste opušteni, čas pod pritiskom.

BLIZANCI

Dosta ste aktivni, rasterećeni i lako rešavate bitna pitanja. Ipak, bilo bi dobro da uzmete malo vremena i za svoje opuštanje i odmor. Vrlo intenzivne emocije, ali nemogućnost da provedete onoliko vremena sa voljenom osobom koliko biste želeli.

RAK

Danas dobijate šansu za razgovor ili susret sa saradnikom koji vam je važan ili sa kojim biste želeli da ostvarite dublji kontakt. Vreme je da iznesete predloge, jer imate dovoljno samopouzdanja. Intenzivan susret sa voljenom osobom.

LAV

Spremni ste da prevaziđete probleme i da se na pozitivniji način postavite prema saradnicima. Ipak, rezultati možda neće biti u skladu sa onim što ste uložili. Ako vam se neko dopada, nećete moći da prikrijete zainteresovanost.

DEVICA

Morate da se po jednom pitanju potrudite više nego što ste to očekivali. Iscrpljeni ste pregovorima, ali ne odustajete od svojih stavova. Mogućnost susreta sa osobom koja će ostaviti utisak na vas. U emotivnim relacijama naglašena je strast.

VAGA

Promene u dogovorima vam ne prijaju, ali shvatate da morate biti prilagodljiviji. Mnogo obaveza tokom dana. Bićete iscrpljeni i više će vam odgovarati da provedete vreme sa partnerom kod kuće, trenutno niste za izlaske i druženja.

ŠKORPIJA

U komunikaciji sa saradnicima pokazujete intenzitet, ubedljivost i samopouzdanje i možete ostaviti jak utisak. Emotivnog partnera možete iznenaditi odlučnošću - vi ste neke stvari rešili i nećete dozvoliti da vas druga strana ubeđuje.

STRELAC

Iako je izgledalo da će ovaj dan biti komplikovan, ipak uspevate da dosta toga rešite brže od očekivanog. Pokušavate da ukažete na greške emotivnom partneru,ali to radite na trapav ili grub način. Sve se može reći i kroz opušten razgovor.

JARAC

Promenljivo raspoloženje, ali i velika potreba da se angažujete po pitanjima u poslovnom segmentu. Vaše ponašanje i stavovi mogu opterećivati ljude sa kojima dolazite u kontakt. Osećate veliku potrebu za nekim iz emotivne prošlosti.

VODOLIJA

Odličan dan da napravite dogovor uz nečiju podršku ili pomoć. Prijatelji su na vašoj strani I usmeravaju vas. Neke stvari čuvate u sebi i niste spremni da se otvorite prema osobi do koje vam je stalo. Očigledno još nije vreme za pokretanje priče.

RIBE

Prijatelj ili kolega vam mogu pomoći oko poslovnih i privatnih obaveza. Moguće je da će vas neko „pokrivati“ dok vi odete da odradite ono što je potrebno. Talas samopouzdanja - spremni ste da se opet aktivirate prema osobi koju volite.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati