Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Index.hr ]

09. 08. 2022. 19:50 0

Ove horoskopske znakove je nemoguće prevariti

Neke ljude možete prevesti "žedne preko vode", međutim neki prozru vaše namere i pre nego što ste progovorili. To su takozvani ljudski detektori laži, pojedinci kojima ne promiče nijedna sitnica i koji bi zbog izvanrednog dara opažanja i analitičkog uma mogli da budu sjajni detektivi. Otkrijte koje horoskopske znake nikada ne možete prevariti.

Škorpija

Škorpije su pravi detektivi koje je nemoguće prevariti. Kombinacija njihove izoštrene intuicije i dobrog oka za detalje pomaže im da svakog u trenutku ispravno procene. Ponekad im ni samima nije jasno zbog čega im neko "nije legao", ali vreme pokaže da su bili u pravu. Ovi ljudi ne podnose laži, pa neće odustati dok ne raskrinkaju onoga ko je neiskren, a pritom ne pokazuju nimalo milosti.

Devica

Analitične Device primećuju svaki detalj i vide ono što je drugima promaklo. Primetiće po govoru tela, izrazu lica ili intonaciji kada neko nije iskren, međutim neće ga napasti. Mudro će ćutati i pustiti ga da se sam uplete u mrežu svojih laži. Ovom reakcijom će postići još snažniji učinak jer će se neiskrena osoba osetiti posramljeno.

Blizanci

Blizanci su poznati po znatiželjnom umu, ali i po sposobnosti za čitanje između redova. Mogu brzo da primete ko laže analizirajući njegove reči i govor tela. Kako bi bili sigurni da su u pravu, postavljaju mnoga pitanja i pritom obraćaju pažnju na svaki detalj. Nakon toga neće razotkriti lažljivca i osramotiti ga, već će sve okrenuti na šalu.

Jarac

Jarčevi su skeptični, što ih same po sebi čini suzdržanima i sumnjičavima prema novim informacijama. Oni svemu prilaze oprezno i za njih je sve neistina dok se ne dokaže suprotno. Sa godinama su postali cinični i naučili su da vide u ljudima negativne stvari, pa im je to način da se zaštite od mogućih laži i podmetanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati