Horoskop

Direktno.rs

06. 04. 2022. 19:22 1

Znaci koji ostaju "večno mladi"

Neki ljudi još u detinjstvu ostavljaju utisak zrelosti, mudrosti i promišljenosti, dok drugi zadrćavaju svoju detinjastu crtu - razigranost, znatiželju, a možda čak i određenu dozu naivnosti - do kraja života. Otkrićemo vam koji znakovi zodijaka pripadaju drugoj grupi.

Vodolija - Pune ideja i kreativne, Vodolije su često rođeni sanjari, a većina to ostaje i kad ostare i postanu iskusne. Njihove ideje su neograničene, pa će najvetovatnije ceo život imati tu inventivnu crtu, prenosi Miss 7.

Rak - Deca svoje emocije obično izražavaju otvoreno i iskreno, a isto to važi i za mnoge odrasle osobe rođene u znaku Raka. Istina je da nisu baš tako nekontrolisane kao deca i, za razliku od dece, poseduju veštinu samorefleksije. Ali svoja osećanja kao i osećanja svojih bližnjih, doživljavaju podjednako ozbiljno kao deca.

Vaga - Vage su najveći optimisti i idealisti. Koliko god nezgoda da im se desi, one će zadržati veru u dobrotu, što je zapravo njihova pokretačka snaga. Neki bi rekli da su Vage detinjasto naivne, ali nije li mudrije verovati u ono što nam daje snagu?

Strelac - Oduševljeni svetom, Strelčevi imaju poseban talenat da se oduševljavaju svime što ih okružuje i da budu ushićene i oko najmanjih sitnica, poput dece. Ovaj vatreni znak u osnovi privlači sve što je noco, uvek preferiraju raznolikost i akciju. Osim toga, Strelčevi u svemu vide igru i uvek uživaju u onome što rade.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati