Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.com ]

31. 07. 2022. 12:46 2

Nedeljni horoskop: Nekog čeka stres, nekog sunce

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 1. do 7. avgusta 2022, na polju ljubavi, posla i zdravlja.

OVAN

Hrana

Ovnovi pokušavaju da naprave neke promene u načinu ishrane, ali to ide traljavo i sa velikim oscilacijama. Pokušajte da ne jedete u večernjim satima i da izbegavate slatkiše.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su u periodu brzih i burnih zaljubljivanja, kroz koje mora da se provlači velika količina strasti, uzbuđenja, naelektrisanosti. Da sada možete što šta nešto lepo i fino pokrenuti – možete. Koliko će to biti trajno, to ćemo da vidimo – ali se ipak mora priznati da neki odnosi sada započeti i pokrenuti mogu napredovati i razvijati se. Zauzeti – ukoliko su u braku – sada su u velikoj meri posvećeni porodici i trude se da ovaj segment maksimalno stabilizuju. Ukoliko ste u dužoj ili kraćoj vezi – funkcioniše to kako treba. Mestimičnih varnica i problemčića može biti, ali ništa što bi ugrozilo vaš odnos.

Posao

Ova nedelja je definitivno naporna po vas i sigurno je da vas i na dalje očekuju zahtevne obaveze i velika posvećenost poslovnom segmentu, ali... Imate odlične prilike da u ovom periodu realizujete nešto za šta se dugo borite ili dugo planirate. Što zahtevniji i komplikovaniji postupak – to bogatija i plodonosnija realizacija.Tenzije sa saradnicima se smiruju od sredine nedelje. Imaćete neke preokrete po pitanju finansija koji mogu ići i u pravcu neočekivanih priliva, ali isto tako vam i u trenutku izbiti novac iz džepa.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija sem povremenih stomačnih tegoba ili grlobolje.

BIK

Hrana

Čas vrlo vodite računa o tome šta jedete... a u nekom drugom trenutku naleti vam talas gladi koji ne možete da obuzdate. Navike se jesu malo popravile, ali još je to daleko od onog što biste vi želeli...

Ljubav

Sa kombinacijom Marsa i Urana u svom znaku i vašom vladarkom koja šeta kroz znak Raka – ljubavna iznenađenja su itekako moguća. Ona varijanta – jedan susret, jedna poruka, jedan telefonski poziv, jedan izlazak, kraći put ili ulazak na društvene mreže – može vašu situaciju okrenuti za 180 stepeni. Lako se ljubavne prilike otvaraju pred vama a sa sobom nose uzbuđenje i veliku količinu pozitivne energije. Što ste više u pokretu – te prilike su sve izraženije i veće. Zauzeti Bikovi – između partnera i vas postoji razumevanje i bliskost. I to je jedino što je važno. Na sve ono što je oko vas ne možete da utičete.

Posao

Saturn iz Vodolije vas koči, otežava vam, donosi vam osobe koje pokušavaju da vam nametnu svoju volju, koje vas pritiskaju i opterećuju. Donosi vam one koji su tvrdoglavi i to isto koliko i vi. Ukoliko ne budete umeli da jedni drugima ispoštujete snagu – te vaše snage će početi da se „sudaraju“ što može proizvesti neprilike. Vi ste u čudnoj fazi koja može doneti odluku u trenutku, bukvalno da nešto prelomite preko kolena. Nemojte. Ne dozvolite da vas izbacuju iz takta. Okrenite se svojim obavezama.

Zdravlje

Velike oscilacije energije, mogući su periodi statičnosti i pojačanog umora. Stres.

BLIZANCI

Hrana

Još uvek ste u periodu kada jedete više nego što je to uobičajeno, ili pak koristite namirnice koje mogu opterećivati vaš stomak i varenje.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – kod vas je prisutno dobro raspoloženje, smeh, zabava, interesantni kontakti i susreti i osobe koje vam svojim nastupom, temperamentom i izgledom donose potrebu da produžavate komunikaciju, da flertujete, da uživate. Ovo je zaista period da se opustite, uživate, izlazite, putujete. Ako se nešto konkretno pokrene (a ima šansi itekako), nemojte opterećivati sebe time šta će biti na dalje i da li će trajati. Uživajte u sadašnjem trenutku. Zauzeti Blizanci – vas dvoje ste ok u ovom trenutku i nemojte to kvariti eventualnim brljekanjima i tajnim flertovanjima. Ne treba vam to u životu.

Posao

Ovo bi bio odličan period da malo iskulirate i odete na odmor. Jer, resetovanje vam je zaista potrebno. Ukoliko vam to još uvek nije u planu – nećete imati pred sobom lošu sedmicu, uspevaćete sve da završite i postignete, ali ćete se malo umoriti u procesu jer se vidi da ste se dosta mentalno i fizički istrošili. No, možda će vas pokrenuti neki lepi dogovori i kontakti koji deluju prilično obećavajuće. Takođe, može vas pokrenuti i neka pozitivna promena na polju finansija u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Dosta umora je prisutno kod vas, kao i potencijalni problemi sa stomakom.

RAK

Hrana

Dosta voća u ishrani je prisutno kod vas ovih dana – verovatno ste navalili na lubenice, dinje, breskve. Izbegavajte mlečne proizvode sa većim procentom mlečne masti.

Ljubav

Tako vam se namestilo da u ovoj nedelji baš možete uživati. Sve životne probleme gurnite negde u stranu i okrenite se onome što vam je najpotrebnije sada – a to je da se podignete i zablistate. Neko će uživati u društvu prijatelja i zabaviti se kako nije odavno, neko će biti opijen ljubavnim zanosom i strastima. Neko će preko noći promeniti svoj emotivni status, zaljubiti se preko glave. Neka vam se lepe i divne stvari dešavaju, pustite da vas ljubav pronađe. Zauzeti Rakovi – sa partnerom nećete imati loš odnos, ali će druga strana imati premalo vremena za vas. Ono koje provedete zajedno – uživajte.

Posao

Finansijska situacija će biti nešto stabilnija, a od sredine nedelje i komunikacija sa saradnicima će se poboljšati. Oni koji rade u uslužnim delatnostima i kao privatnici počeće da imaju više posla. Informacije koje su vam bile potrebne počeće da dolaze, a biće lakše doći i do dogovora svake vrste. Nameštaju vam se neke poslovne prilike i nemojte da ih propustite statičnošću ili nesigurnošću u svoje sposobnosti. Jedna jednostavnija nedelja je pred vama, samo nemojte kasniti sa obavezama.

Zdravlje

Iako ste uglavnom dobro, povremena i slabija zdravstvena tematika može biti prisutna.

LAV

Hrana

Od sredine nedelje ćete više obraćati pažnju na ishranu. Sada bi vam najviše odgovarali manji a češći i raznovrsni obroci sa velikim udelom povrća i smanjenom količinom mesnih proizvoda.

Ljubav

Mars i Uran vam ne prijaju jer vam donose osobe sa kojima imate neki tip nerazumevanja ili vam se nešto kod njih ne dopada. Mogu da vas pokrenu u strasti , ali Venera koja vam se nalazi iza leđa govori da bi to bile ili tajne ili nedefinisane priče. Saturn vas preko puta hladi i jedino Jupiter trenutno radi za vas. Kad sve saberemo i oduzmemo, vidimo da te emotivne prilike baš i nisu bajne i da je trenutno najbolje da se okrenete sebi. Sunce je u vašem znaku – sijajte – vaš sjaj će privući ono pravo kada bude vreme za to, a sada nije. Zauzeti – vi ste malo u razumevanju i strasti, malo u raskoraku.

Posao

Neke neočekivane, brzinske situacije mogu se dogoditi u ovoj nedelji. Preokreti o kojima niste razmišljali niti ih planirali. Bilo da su pozitivne ili negativne, sačekaće vas nepripremljene i trebaće vremena da se saberete i odlučite koji ćete potez povući i na koji način odreagovati. Ovo će biti dani u kojima ćete moći da pokažete pravu snagu svoje ličnosti, ko ste i koliko vredite. Generalno gledano – biće prepreka za vas u ovom periodu, možda i negativnih trenutaka sa saradnicima, ali vi ćete to regulisati na pravi način.

Zdravlje

Porast energije, bolje se osećate. Stariji neka se češće kontrolišu.

DEVICA

Hrana

Nedelja u kojoj ćete se malo opustiti i više uživati u hrani, naročito kada ste u društvu prijatelja ili porodice. Izbacivanjem nekih namirnica rešićete probleme sa probavom.

Ljubav

Merkur će ući u vaš znak sredinom nedelje i to će vam odgovarati. Vratiće vam vašu energiju. Mars vas podržava, Venera takođe. Sve se skockalo taman kako treba da vam donese užitak, opuštenost, druženja, izlaske, prisustvo bliskih ljudi oko vas i naravno – potencijalno zanimljive osobe sa kojima biste mogli ostvariti lepu komunikaciju... pa i nešto više od toga. Sve u svemu – niste bez emotivnih šansi, a vaše je koliko ćete ih usporavati ili ubrzavati. Zauzete Device – nije sve savršeno, ali ipak je ovo jedan korektan period sa voljenom osobom. Sve razlike i potencijalni problemi se mogu prevazići brzo.

Posao

Posle zahtevne protekle nedelje u kojoj ste imali problem sa organizacijom i fokusiranošću – ipak ulazite u jednostavnije dane. Do sredine nedelje se mogu provačiti „repovi“, ali od tog perioda pa na dalje – uzimate na pravi način situaciju u ruke i rešavate bez problema jednu po jednu stavku. Umećete svoju energiju i trud da usmerite na pravi način a prijaće vam i podrška od osoba koje su vam poslovno važne. Mogući su jači finansijski prilivi, pa i poslovno putovanje. Teret obaveza stoji, ali ga možete poneti.

Zdravlje

Dizanje energije od polovine nedelje. Sitnija zdravstvena tematika.

VAGA

Hrana

I kod pripadnika vašeg znaka apetit varira ovih dana. Neki od vas se mogu odlučiti i za konkretnije promene u načinu ishrane. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Ljubav

Saturn koji ide unazad u polju ljubavi u kvadratu sa Marsom koji vlada vašim partnerstvima donosiće vam u život emotivne prilike – neprilike. Doneće vam neke ljude koje ste zaboravili, neke kojih ne želite ni da se setite, neke sa kojima još uvek vučete emotivne povrede, ali i neke koji će vam izbaciti tlo pod nogama, čiju ćete energiju osetiti kao udarac u stomak, izbijanje vazduha i odmah nakon toga leptiriće strasti. Potreba za ljubavlju je sada jaka, a da li su ove prilike-neprilike baš za vas – nisam sigurna. Zauzeti – spajaće vas strasti i vrelina, razdvajaće vas manjak vremena i manjak razumevanja.

Posao

Iako poslovni segment trenutno funkcioniše prilično korektno, vaša energija je promenljiva. Čas ste zmaj, čas se njanjavite i rastežete. Čas vam prija to što ste u velikoj meri angažovani i traženi, čas se bunite zbog toga i samo tražite razlog da pobegnete i sklonite se jer vas pritisak opterećuje. Tražite načine da pojačate ili makar više stabilizujete finansijski segment, ali troškovi idu uporedo sa dobicima. Imate mogućnost vrlo korektne poslovne ponude koja može biti vezana za inostranstvo.

Zdravlje

Preosetljiv stomak. Manji problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Hrana

Apetiti su vam skroz šareni ovih dana. Ili niste gladni pa nešto brzinski zbrčkate, čisto da vam želudac ne bude prazan... ili navalite na klopu i čistite sve pred sobom (najčešće kada ste u društvu dragih ljudi).

Ljubav

Osećaj gubitka kontrole i nad sobom i u dešavanjima oko vas postajaće sve intenzivniji. Naravno, kod svakog na neki drugačiji način. Neko možda pokušava da kontroliše strasti i emocije i da se ne prepusti – ali ga one uvlače sve više. Neko možda pokušava da ne uđe u emotivnu priču za koju zna da bi mu donela glavobolju – ali taj izazov je toliko snažan, da lomi unutrašnje blokade. Neko možda pokušava da održi emotivnu relaciju u kojoj je, ali je svakodnevica obojena teškoćama koje u srž udaraju. Suština je – sve što se vezuje za emocije, bilo da ste zauzeti ili slobodni – pretvorilo se u bojno polje.

Posao

A to „bojno polje“ nije ništa jednostavnije ni po pitanju posla. Em postoji pritisak, em postoji nerviranje, em postoje preokreti u trenutku i glavolomke. Saradnički i partnerski odnosi su na velikoj raskrsnici i moguće je da će u ovom periodu u tim segmentima doći do velikih promena. Te promene ne moraju automatski da budu loše, ali će vas svakako ostaviti iscrpljene i bez snage. Što je najinteresantnije – baš u ovom i ovakvom periodu možete dati najviše od sebe i napredovati. Na svaki mogući način.

Zdravlje

Umor je dosta prisutan kod vas. Starije Škorpije – pojačavanje hroničnih tegoba.

STRELAC

Hrana

Vi ste se malo uveli u red. Dosta uspevate da kontrolišete sebe i vodite računa o tome šta jedete. No, imate povremeno momente kada poželite da se opustite I uživate, najpre u slatkišima.

Ljubav

Vi lično ste dobro, nosite jednu finu i opuštenu a istovremeno zabavnu i toplu energiju. Lako vam je da uživate, lako vam je da se družite, zabavite. Prilika za zabavu ćete svakako imati, a što se tiče ljubavnih dešavanja – pa, i njih isto može biti ali ona neće biti tako jednostavna. Mora da se provlači neki vid komplikacije – ili je osoba zauzeta ili je daleko od vas ili ste samo u povremenom kontaktu sa njom. Emotivna ostvarenja vam beže, ali zato vam zabava hrli u susret. Pa, izvolite – zabavite se. Zauzeti Strelčevi – niste savršeno, ali ste u korektnom odnosu i možete se prilagoditi jedno drugom.

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice u kvadratu sa Saturnom govori o tome da će vas „cimati“ baš u trenutku kada ste zatrpani obavezama ili kada radite nešto deseto. Cimaće vas da vas ometu, da vas izbace iz takta zahtevima, da vas zakoče baš onda kada ste se lepo razradili, da od vas traže informacije iako ste na odmoru ili je radno vreme prošlo, da vam sole pamet i tako dalje i tako dalje... Ova cimanja teško da možete da izbegnete, pa vam jedino ostaje da se uhvatite sa njima u koštac.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, osetljivost kože. Moguće respiratorne smetnje i povrede.

JARAC

Hrana

Ili ste ovih dana bez apetita, ili imate manji ili veći problem sa varenjem šta god da pojedete. Bazirajte ishranu što više na povrću, salatama. Meso i mesne proizvode izbegavajte ili znatno umanjite.

Ljubav

Dok vaš vladar Saturn ide retrogradnim hodom u polju vrednosti, praveći kvadrat sa Marsom iz polja ljubavi – slobodni Jarčevi su u dilemi – da li je osoba koja se pojavila prava za njih, da li vredi truda, treba li se upustiti u odnos i prepustiti strastima. Doduše, ima i onih koje ljubavna prošlost i povrede koje su pretrpeli – sada koče da bi se otvorili za nešto novo. Iako prilika za emotivna dešavanja sada ima kod vas, pitanje je da li ćete ih i u kojoj meri iskoristiti. Zauzeti Jarčevi – odnos sa partnerom je u redu, ali najpre iz razloga što oboje imate svoje prioritete i zajedničke trenutke koristite samo za strast.

Posao

Mnogo posla i obaveza a premalo onih pravih dostignuća, realizacije, pokretanja planova. Naročito onih koji se vezuju za finansijski segment – tu imate osećaj da nemate kontrolu i da se sve dešava suprotno od vaših očekivanja. Obaveze se gomilaju pa ćete morati ili da ostajete van okvira radnog vremenaili da se mnogo bolje organizujete. Čekate neke informacije ili papire – ali je teško da ćete ih dočekati u ovoj nedelji, moguće je da će vam samo biti nagovešteno da ipak stižu. Ubrzo, samo još malo da sačekate.

Zdravlje

Mlađi - dobro. Stariji i hronični bolesnici mogu imati povremene probleme.

VODOLIJA

Hrana

Promenljivost po pitanju apetita a moguće su i lošije navike u ishrani – previše brze hrane, slatkiša, testa. Kuvano, bareno, grilovano i mnogo povrća i voća – to bi bio predlog za vas.

Ljubav

Jake energije se kovitlaju oko vas i u vama. Energije koje govore o strastima, energije koje vas bude a istovremeno uznemiravaju. Ukoliko ste slobodni – nije nemoguće da uđete u nešto ljubavno i snažno, ali koliko god bi ove priče donele lepog, isto toliko bi donele komplikacija. Prošlost i sadašnjost se mešaju – ili su aktivni bivši partneri i poznanici ili pak nove osobe i priče koje „liče“ na ono što je bilo. No, kako god –bitno je da se vi u svemu ovome osećate živo. Zauzete Vodolije – neku formu sukoba ili nervoze čak i u najstabilnijim partnerstvima je sada jako teško izbeći. Oko nečega ćete morati oboje da se nervirate.

Posao

Kao da nikako ne uspevate da se iskobeljate iz obaveza u potpunosti. Taman pomislite da ste sve obavili, a pojavi se nova ili stara situacija kojoj je potrebno posvetiti pažnju. Planovi se menjaju u hodu i ni na šta i ni na koga se trenutno ne možete osloniti. Zategnuta je atmosfera u saradničkim odnosima, postoji neko nezadovoljstvo i tvrdoglavost koji povremeno izbijaju. Polako počinju da se otvaraju šanse za pokretanje novog/starog posla ili poslovnog ugovora. Moguće je da će ovo biti zaključeno u ovoj sedmici

Zdravlje

Moguće stomačne tegobe kao i sitnije povrede.

RIBE

Hrana

Prijaće vam meso i riba ali izbegavajte da koristite mesne proizvode sa previše začina. Višak soli u organizmu sada vam može doneti nakupljanje vode i problem sa krvnim sudovima i pritiskom.

Ljubav

Osećate se živo, poletno, drugačije. Jer, nešto se dešava. Nešto što vam crta osmeh na lice. Sa druge strane – istovremeno vas pomalo plaši. Da li zbog toga što se odavno niste osećali ovako, da li zbog toga što strahujete šta će budućnost doneti ili zato što smatrate da se sve odvija suviše brzo – ko to zna, to je unutar vas i vaše je. Suština je da Ribe mogu gromko da se zaljube, da polete onako kako samo one znaju. I letite – čekali ste ljubav, pa evo je. Ono što je pomalo nezgodno jeste da ovo može da potkači SVE Ribe – i one slobodne, ali i one zauzete. Zauzetima bi bilo bolje da strasti okrenu ka partneru...

Posao

A u vašoj poslovnoj svakodnevici sve bruji od dešavanja. Mnogo je konfuzije i promena dešavanja u trenutku, treba se snaći u svoj toj zbrci. Obaveze se samo povećavaju, pa to izaziva nervozu sa saradnicima. Napetih momenata će definitivno biti, pokušajte šta je do vas da ne dozvolite da uđete u sukobe. Sve ovo što radite sada, svoje prave benefite pokazaće na jesen, zato dajte svoj maksimum. Finansijski segment je sada prilično dobar, mogući su pojačani prilivi ili lakše regulisanje troškova.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Čuvajte se povreda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati