Horoskop

Direktno.rs

03. 12. 2021. 20:00 2

Pomračenje Sunca 4. decembra: Promene svakom znaku

Pomračenje Sunca stiže 4. decembra 2021. godine, uticaće na svaki horoskopski znak, a evo kome će doneti najveće promene.

Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu devetu kuću avanture, poželećete da napravite iskorak da biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i u životu.

Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu osmu kuću emocionalnih veza. Bićete podstaknuti da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda u vašim najintimnijim odnosima.

Blizanci

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu sedmu kuću partnerstva, vreme je da pomirite svoje lične težnje i okolnosti. Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom – ili jednostavno izmena vaše vizije koju imate o odnosima.

Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući zdravlja, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini. Ovo bi vam moglo doneti više ravnoteže i negovati vaše blagostanje.

Lav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svoju kreativnost. Novi projakti vam donose radost i zadovoljstvo.

Devica

Devica je u vašoj četvrtoj kući porodice, mlad Mesec i pomračenje Sunca vas podstiču na vaše temelje i stare emocionalne rane. Moraćete da se suočite sa prošlosti i izlečite je kako biste lakše prihvatili budućnost.

Vaga

Pošto ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu treću kuću komunikacije, mogući su izazovi na polju porodičnih odnosa. Možda ćete takođe doživeti dramatičan porast apetita, pa kontrolišite unos hrane.

Škorpija

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu drugu kuću prihoda, taj osećaj da ne dobijate zasluženo priznanje i nagrade na poslu mogao bi da dostigne nivo. Razmišljate kako da se napravite promenu, ali vas strah sputava.

Strelac

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji se dešavaju u vašem znaku, ovo može biti intenzivna, ali osnažujuća prilika da suzite fokus na cilj. Ako budete verni sebi i posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspeh.

Jarac

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podstičući vas da se prilagodite svojim snovima i intuiciji više nego inače, jer bi oni mogli biti moćno oruđe za kreiranje budućnosti.

Vodolija

Sunce i Mesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznaćete neke nove ljude, radićete sa novim kolegama. Mogao bi i da se promeni osećaj povezanosti. U odnosima možete ostvariti napredak u vašim dugoročnim željama.

Ribe

Ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca su u vašoj desetoj kući karijere, bićete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i novi način. Prihvatite svetlu energiju i zablistaćete.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati