Horoskop

Direktno.rs

25. 11. 2021. 21:33 1

Četiri znaka čeka najveća sreća u 2022. godini

Ova četiri znaka očekuje velika sreća u poslu i prijateljstvu, ali i na ljubavnom polju. Neki će naći srodne duše, a neki će se vratiti starim ljubavima. Proverite da li se nalazite na ovoj top listi srećnika.

S obzirom da nam ubrzo stiže 2022. mnogi od nas očekuju da će stare probleme ostaviti u prošlosti i da će u Novu godinu ući srećni, bez ikakvih problema. Da, sreća je to što mnogi traže, a ova četiri znaka će imati najviše sreće u nadolazećoj godini, barem tako kažu zvezde.

1. Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj i to duplo više. Neki bi na poslu mogli da budu uspešni u razvoju novog projekta, sjajne ideje ili planova koji jedva čekaju da se reše.To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, jer ćete više nego pre imati vremena da se zabavljate s prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav.

Romansa koju Device započnu u 2022. godini može da ima svetlu i blistavu budućnost.

2. Vaga

Od samog početka nadolazeće godine Vage će osećati da imaju sve više sreće. Poboljšaće se na polju karijere, preuzeće inicijativu i boriti se za svoje ambicije. Bićete uspešni u raznim područjima, a ako se u ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje vas značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija.

U ljubavi će biti puno strasti, a neke Vage bi se mogle vratiti i bivšim ljubavima.

3. Vodolija

Na profesionalnom polju sve će biti brzo i zanimljivo. Talas naglih promena može da vas uplaši i uznemiri, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Napravićete uspešan balans između uma i srca. Pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. U nadolazećoj godini ćete doneti mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost.

4. Škorpija

U 2022. godini vas očekuju nova poznanstva i dragocena nezaboravna iskustva. Vrlo aktivno ćete sklapati prijateljstva, a osim toga, uzimaćete važne kontakte koji vam mogu biti presudni za uspeh na poslu. Postizaćete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno vas raduje unapređenje koje može da usledi u narednoj godini.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti baš poput bajke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati