Horoskop

Direktno.rs

05. 10. 2022. 20:07 4

Najveći HIPOHONDRI Zodijaka

Smatra se da je hipohondar neko ko je veoma zabrinut za svoje zdravlje, čak i kada nema očiglednog razloga. Nažalost, doba u kojem živimo sa lakim pristupom informacijama i internetu nije od velike pomoći, jer može pogoršati opsesiju ili anksioznost.

Naravno, ne govorimo o osobi koja oseća ozbiljnu i stvarnu uznemirenost. Već o onima koji se svega plaše. Opsednuti su bakterijama i virusima i drhte od pomisli da će se nešto dogoditi.

Devica

Devica ima prirodnu sklonost da uvek dođe do najgoreg zaključka, čak i ako nema opipljive dokaze. To je znak sa najviše fobija, uglavnom oko zdravlja i ona će tražiti sve oko simptoma koje oseća. Od dijagnoze do lečenja.

Naravno, zahvaljujući ovom strahu, on ima tendenciju da se veoma dobro brine o sebi. Vežba, pravilno jede i vodi računa o svom zdravlju.

Rak

Možda se oseća dobro, ali se plaši da će se svakog trenutka nešto dogoditi. Stalno je u pripravnosti i često kada čuje da neko pokazuje simptome misli da ima iste simptome.

Mnogo mu je stalo do drugih i pomoći će svima kojima je potrebno, ali će doživeti i veliki stres kako se ne bi i on razboleo.

Vaga

Pošto je u stalnoj komunikaciji sa samim sobom i svojim emocijama, ima sklonost ka hipohondriji. U stvari, oni koriste ovu tendenciju da postanu pomalo manipulativni. On će glumiti žrtvu mada će njeihova briga biti stvarna bez nužnog razloga.Jarac

Jarčevi nisu poznati po svom optimizmu i pozitivnoj auri, a isto važi i za zdravstvena pitanja. Razlika od ostalih horoskopskih znakova na ovoj listi je u tome što ne izražavaju lako svoju zabrinutost.

Zadržavaju svoje misli u sebi sve dok ih toliko ne opterete da na kraju postanu bolesni. Vrlo su dobri u rešavanju problema, samo ne svojih.

Ribe

Uvek su zabrinute, ali pokušavaju da sakriju misli. Odbijaju da se nose sa svojim problemima, pa čak može preferirati i alternativne metode ako mu je jako teško da uradi ono što mora.

Veoma su emotivni i kada posumnjaju da nešto nije u redu sa zdravljem, to će uticati na čitavu njihovu psihologiju (čak i ako to nije istina).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati