Horoskop

Direktno.rs

31. 05. 2021. 19:32 0

MARS U LAVU: Tri znaka očekuje preokret

Mars, planeta akcije i energije, ulazi u vatrenog Lava 11. juna, gde ćese zadržati do 29. jula ove godine.

Zbog tranzita Marsa u Raku, bili smo prilično uplašeni od bilo kakve inicijative, a muški princip ponašanja je bio sveden na minimum.

Drugim rečima, energičnost je bila nula, a sve smo doživljavali previše emotivno.

Ulaskom Marsa u Lava situacija se drastično menja, pa će jači pol početi da juri žene, ulaže inicijativu i postaje konkretan osvajač koji se oseća dostojanstveno i ponosno.

Mars u Lavu je vođa i voli da dominira, ali i da bude primetan u društvu.Kako će Venera tokom juna biti u Raku, reklo bi se da će odnos između muškaraca i žena konačno biti popravljen, jer će žene biti ranjivije,slabije i emotivnije, a muškarci biti oni koji "vuku" napred.

Mars u Lavu biće povoljan za Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Ovaj pozitivan uticaj osetiće i Blizanci i Vage, a najmanje će prijati Bikovima, Vodolijama i Škorpijama.

LAV – Ulaskom Marsa u vaš znak možete da očekuje potpuno buđenje i nema više odmaranja, jer će se ova planeta potruditi da vam dani budu ispunjeni od jutra do mraka. Konačno ćete imati priliku da popravite stvari ka bolje, ali ćete ujedno sve proživljavati stresno, jer će vam Mars doneti energiju, ali vas i iscrpljivati. Bićete veoma dominantni i egocentrični u svakodnevnim odnosima, ali će vam ta uloga i prijati.

STRELAC – Mars u Lavu će vam prijati, jer će vam doneti novu pokretačnu energiju i želju za putovanjima. Odnosno, imaćete utisak da vam je nužno potrebna promena i to će i da se dogodi. Pokrenućete se i uvideti da vam je bilo kakvo kretanje neophodno da biste popravili sadašnju situaciju. U emotivnom smislu, imaćete susret sa nekim ko dolazisa puta.

OVAN – Mars u Lavu donosi vam uzbudljiv jun mesec. Najbolje ćete se osećati na mestima javnog tipa, tako da ćete biti u fazi kada želite više da izlazite. Ovo je dobar momenat za početak nove emotivne veze ili proširenja porodice. Zbog Marsa u Lavu ćete biti raspoloženi i puni entuzijazma. Konačno izlazite iz krize koju je prouzrokovao Mars u Raku. Porodične tenzije će nestati, a sve ćete završavati sa lakoćom.

Škorpije, Bikovi i Vodolije osetiće ulazak Marsa u Lava i to će im doneti sukobe sa autoriteom i potrebu da teraju inat u svakodnevnim odnosima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati