Horoskop

Direktno.rs

25. 05. 2021. 18:57 0

Venera u Raku: Poplava emocija, jedan znak će se zaljubiti

Venera, planeta ljubavi, ulazi u emotivnog Raka 2. juna i tu će se zadržati do 27. juna.

Kako se Venera bližu vodenom znaku Raka, to znači da ćemo biti emotivniji, osetljiviji, a pažnja koju primamo od bliskih ljudi i te kako važna. Venera u Raku je posvećena i traži stabilnost u ljubavi, pa ćemo zasigurno biti više romanični nego poslednjih mesec dana.

Ljubav prema porodici i najbližima će biti bitan segment našeg života jer je Venera u Raku tradicionalna i voli porodičnu atmosferu.

Venera u Raku doneće ljubav Rakovima, Ribama i Škorpijama. Najmanje će prijati Ovnovima, Vagama i Jarčevima.RAK

Taman što ste prebrodili Mars u vašem znaku, dolazi Venera, koja donosi puno darova sa sobom. Ako ste mislili da će vam leto biti dosadno i bez ljubavi, sigurno se varate. Ljubav će pokucati na vaša vrata i doneti vam romantične susrete. To će biti neko ko je dovoljno emotivan da vas osvoji. Prijaće vam romantični razgovori i susreti udvoje. Ovo je vreme godine kada ćete se prolepšati i zračiti neverovatnom energijom.

RIBE 

Pored moćnog Jupitera, ulazak Venere u Raka će vam prijati, pa je vreme za novu ljubav. Imaćete novo poznanstvo koje će vas oboriti sa nogu. Ukoliko ste u braku, pravo je vreme za proširenje porodice, jer Venera i Jupiter donose širenje lepih stvari. Venera vam donosi i više provoda i zabave na mestima javnog tipa.

ŠKORPIJA

Venera u Raku ukazuje da treba da šetate što više pored vode ili mora, kako biste imali magične trenutke. Iako retko priznajete, ali jedno je sigurno, Venera u Raku će u vama probuditi snažna osećanja. Ovo je romantičan period koji itekako treba da iskoristite.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati