Horoskop

Direktno.rs [ Izvor: Bustle/zenskimagazin ]

08. 05. 2021. 20:10 0

Oni su nečije sunce: Tri najpozitivnija znaka

Svima su nam dobro poznate zdravstvene koristi koje donosi smeh. Čak se možemo i složiti da osobe sa dobrim smislom za humor žive duže i imaju lagodniji život.

Pa opet to je nešto što ne možemo jednostavno da odaberemo, ili smo rođeni da budemo pesimiste ili je naša pozitivnost zapisana u zvezdama. Danas vam otkrivamo koji su to znaci u Zodijaku kod kojih se sve u životu svodi na smeh i radost.

BLIZANCI

Blizancima vlada pametna i komunikativna planeta zvana Merkur. Samim tim oni su poznati po svom duhovitom i oštrom jeziku. Blizanci se izvrsno snalaze u prikupljanju informacija o svetu oko sebe, kao i pri njihovoj brzoj obradi. Upravo ova sposobnost im daje jedinstven smisao za humor. Blizanci su rođeni za zbijanje šala i sjajni su sa rečima, pri čemu će njihov beskrajni arsenal zabavnih reči i zagonetki uvek nasmejavati njihove prijatelje.LAV

Lavovi su rođeni za to da budu u centru pažnje. Oni uživaju u tome da uveseljavaju i navode ljude oko sebe na smeh. Lav se ni najmanje ne trudi da bude duhovit, već to jednostavno jeste po prirodi. Osim druželjubivim vatrenim znakom vlada blistavo i kreativno Sunce, što Lavovima daje topao i osećajan smisao za humor. Kao prirodni zabavljači Lavovi kradu svetla reflektora svojim dobrodušnim šalama gde god da se pojave.

STRELAC

Vesela planeta Jupiter je ona koja vlada postupcima Strelca. Kao planeta koja je u direktnoj vezi sa humorom, Strelac zaista predstavlja jednog od najpozitivnijih i slobodno možemo reći najsmešnijih znakova u Zodijaku. Svetski putnik avanturistički nastrojen, Strelac je onaj koji će vas uvek rado zabavljati pričama sa svojih putovanja u želji da vas razonodi ili nasmeje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati