Horoskop

Direktno.rs

04. 05. 2021. 20:19 0

Venera u Blizancima: Počinje FLERT

Venera, planeta ljubavi ulazi 9. maja u komunikativne Blizance, gde će se zadržati do 1. juna. Iz jednog ozbiljnog Bika, koji voli da igra na sigurno, Venera počinje da sedi na "dve stolice" i donosi nam izazove u emotivnom smislu.

Venera u Blizancima voli da flertuje i to na sve načine, pa ćemo početi intenzivno da se dopisujemo sa više ljudi, jer je ovo znak koji radi više stvari istovremeno. Neće nam teško pasti da imamo i dve simpatije odjednom, jer Venera u Blizancima voli da se zabavlja.

Venera u Blizancima doneće ljubav samim Blizancima, Vagama i Vodolijama. Takođe će biti zanimljiva za Ovnove i Lavove.

BLIZANCI  

Stiže lep period za ljubav! Iako vam trenutno ništa ne deluje zanimljivo, bićete iznenađeni koliko će se sve promeniti od naredne nedelje. Ulazite u dinamičan period i mnogi će želeti da se vide sa vama. Bićete raspoloženi za flert, a ponajviše za dopisivanje porukama. Prolepšaćete se i biti neverovatno privlačni za ljude. Vaš šarm dolazi do izažaja, tako da ćete biti neodoljivi. Moguće je da ćete se zaljubiti ili uploviti u novu romansu. Iz jedne zanimljive konvezracije lako može da se rodi ljubav.

VAGA 

Venera u Blizancima donosi vam više putovanja, a upravo u drugom gradu može da vam se dogodi zanimljivo poznanstvo. Zauzete Vage planiraće odmor sa partnerom i to će biti ono što će vam odgovarati. Prijaće vam Venera u Blizancima jer ćete biti vedri, dobro raspoloženi i puni entuzijazma. Bićete privlačni za osobe suprotnog pola.

VODOLIJA 

Venera u Blizancima unosi više zabave u vašem životu. Imaćete potrebu da se krećete na mestima javnog tipa i tamo ćete i ostavriti zanimljiva poznanstva. Ukoliko ste u braku, razmišljaćete o proširenju porodice. Slobodne Vodolije upoznaće jednu mladoliku i komunikativnu osobu koja će im odgovarti.

Ovnovima i Lavovima Venera u Blizancima doneće zanimljiv period za druženje i susrete sa raznim vrstama ljudi. Upoznaćete svakako zanimljive, nove ljude.

Venera u Blizancima neće odgovarati Strelčevima, Ribama i Devicama. Ovakva vrsta ljubavi za njih će biti neozbiljna i daleko od nečega realnog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati