Horoskop

Direktno.rs

01. 03. 2021. 20:10 0

Mars u Blizancima: Dobre vesti za TRI ZNAKA

Mars, planeta akcije i energije ulazi 4. marta u vazdušne Blizance, gde će se zadržati do 23. aprila. Ulazak Marsa u Blizance nagoveštava potragu za novim izazovima, pa ćemo ponovo biti radoznali i olako menjati svoja interesovanja u skladu sa raspoloženjem.

Mars u Blizancima je pomalo nervozan, ali zabavan, jer za razliku od onog u Biku, što podrazumeva i dozu humora koja prati znak u kojem se nalazi. Zbog ovakve pozicije Marsa bićemo brzopleti i pošto poto menjai mišljenje, što će sve ljude učiniti pomalo prevrtljivim i promenljivim.

Sa Marsom u Blizancima izvesna je promena, a energija će nam biti fokusirana na nešto ili nekoga dokle god se to čini zanimljivo.

Mars u Blizancima snažno će delovati na Blizance, Vodolije, Vage, ali i na Ovnove i Lavove. Neće prijati Ribama, Strelčevima i Devicama.

BLIZANCI

Mars u vašem znaku snažnu će vas pokrenuti i imaćete potrebu da budete dominantni u odnosima. Pokazaćete inicijativu na poslovnom i privatnom planu, ali i dozu netolerancije. Teško ćete priznavati greške, a snažno terati po svome čak i kada niste u pravu. Ovo je dobra pozicija ukoliko želite da započenete nešto što vam je važno, jer je nužno da se energija Marsa fokusira na korisnu stvar.

VODOLIJA 

Mars u Blizancima će vam odgovarati, pa ćete biti originalni i konačno uspeti da realizujete nešto što tokom februara nije bilo moguće. Ovo je dobra energija koja će raditi u vašu korist, tako da ćete se konačno razbuditi i pokazati preduzetnički duh.

VAGA

Mars u Blizancima je povoljan za vas. Ovo je dobra pozicija ukoliko planirate da otputujete negde. Sa druge strane, ukoliko ste mladi, pravi je momenat da se pokrenete ka usavršavanju svog znanja. Bićete poletni i konačno ćete se probuditi iz zimskog sna.

Što se tiče Strelčeva, Riba i Devica, Mars u Blizancima će da vam krade energiju! Uneće nervozu u vaš život, a na posletku ćete shvatiti da se bespotrebno nervirate. To je podsedtnik da će biti nekih tenzija koje vam neće odgovarati. Verovatno ćete osećati umor i manjak energije. Pravi je trenutak da odete na odmor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati