Horoskop

Direktno.rs

12. 01. 2021. 18:16 0

Mlad mesec u Jarcu: Promene za četiri znaka

Mlad Mesec biće 13. januara u znaku Jarca, ali će biti u aspektu (konjukciji) sa Plutonom, pa samim tim doneti ogromne duševne promene usled nagomilavanja problema koji će kulminirati.

Efekte mladog Meseca u Jarcu osećaćemo do 11. februara, znači čak četiri nedelje.

Mesec u Jarcu biće i sa aspektom sa Uranom i Marsom i Bika zbog čega će biti dodatno težak, pa doneti nepetosti i ferutracije.

Emotivno će stići promena upravo kao odgovor na nagomilane probleme.Mesec u Jarcu najteže će pasti Jarčevima, Rakovima, Bikovima i Ovnovima.

JARAC

Vi ste već godinama bili u tranziciji i taman ste se oslobodoli jednog tereta, a sada će mlad Mesec izazvati snažne emotivne promene. To su promene na ličnom planu i tiču se vaših osećanja. Ledena fasada koju ste koristili kao štit će pasti, pa ćete proći kroz ciklus promena do 11. februara.

RAK

Nešto snažno što se tiče partnerskih odnosa se gomilalo u vama i to će kulminirati 13. januara. To je zapravo odgovor na krizu koja već uveliko traje. Ukoliko ste u braku ili vezi, kriza će svakako biti izvesna.

BIK

Vama ne odgovara mlad Mesec u Jarcu jer će biti u lošem aspektu sa Uranom i Marsom u vašem znaku, pa ćete biti frustrirani. Što više budete potiskivali svoja osećanja to će biti gore po vas. Ovo će biti udar na vašu staloženost, jer ćete biti izuzetno nervozni.

OVAN

Mlad Mesec u Jarcu donosi vam stres na poslu i nešto što vas je dugo nerviralo konačno će isplivati na površinu. Malo je reći da ništa nećete želeti da trpite, pa ćete jednostavno imati potrebu emotivno da se oslobodite tog tereta. Probajte da ne donosite radikalne odluke na poslu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati