Horoskop

Direktno.rs

07. 11. 2020. 20:05 0

Horoskopski znakovi koji nikad nisu zadovoljni sobom

Neki ljudi su po prirodi vrlo opušteni i ne stavljaju ni sebe ni druge pod pritisak, dok su drugi izrazito kritični pa uvek postavljaju previsoka očekivanja. Ovo su horoskopski znakovi koji nikad nisu zadovoljni samim sobom!

Pripadnici ovih horoskopskih znakova jako su strogi pa mane teško opraštaju i samima sebi. Uvek se upoređuju s drugima i iz tog poređenja izvuku najgore za sebe. Ako je i vaš horoskopski znak među njima, nemojte da se zbog toga osuđujete, jednostavno pokušajte da se okrenete pozitivnijim mislima i zapamtite: niko nije savršen. 

Rak

Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome šta nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u ishrani jer se stalno brinu o svojoj težini. Iako ne veruju u dete, sve vreme se trude da smisle dobar način da izgube koji kilogram. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe. Ribe

Ribe bi bile najsrećnije da im sve teče glatko sve vreme, a kad se to ne događa, krivicu će svaljivati na sebe i optuživati se da su oni uzrok svega što je pošlo po zlu. Nije im strano kukanje i samosažaljenje, a to dolazi od potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Pre će oprostiti grešku drugom nego sebi, piše "Index.hr". 

Devica

Device za sobom vuku teret krivice, bez obzira na to šta učinile. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su učinile pogrešno. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogrešile, prepustiće se samosažaljenju i u tišini "lizati rane".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati