Horoskop

01. 10. 2022. 19:59 0

Kakav je koji znak za život u paru?

Zajednički život s emotivnim partnerom uzbudljiv je korak u vezi i nije sigurno mala odluka.

Iako je lako maštati o lepoti zajedničkog života, stvarnost vas može brzo razuveriti, pogotovo ako ne znate šta od partnera možete da očekujete.

Iako ne postoje dva potpuno ista čoveka, horoskop vam može pružiti uvid u karakter i reći vam na koji način osoba rođena pod određenim horoskopskim znakom želi da živi zajednički život.

Ovan

Ovan želi svaki dan da bude uzbudljiv i to neće promeniti samo zato što neko živi s njim. Ovnovi katkad toliko budu zaokupljeni da zapostavljaju obaveze kao što je plaćanje računa, što će izazvati zabrinutost kod partnera i neprijatnu situaciju. Međutim, ako imaju partnera koji se ne boji glasno da izgovori svoju zabrinutost, Ovnovi će se osećati dovoljno prijatno da se prilagode i preuzmu vodeću ulogu u njihovom novom domu.

Bik

Ako želite da živite s Bikom tako će se i desiti. Živećete vi s njim, a ne on s vama. Bikovi su navikli stvari da rade na svoj način i vrlo jasno će dati do znanje da im je potrebno vreme samo za njih. Bikovi imaju svoj način na koji obavljaju poslove i svoju rutinu kako ih obavljaju. Oni znaju gde svaki deo nameštaja treba da stoji i kako se nositi sa svakodnevnim poslovima. Od njih možete očekivati i dozu tvrdoglavosti, ali sve dok se vodi jasan i razuman razgovor, oni su spremni i na kompromise.

Blizanci

Živeti s Blizancima znači očekivati neočekivano svaki dan. Nikada ne znate u potpunosti šta će uraditi ili reći, što je verovatno i razlog zašto ste se zaljubili, ali zajednički život je potpuno druga stvar. Blizanci obično nisu dosledni u održavanju kuće, ali će zato biti potpuno informisani o najnovijim trendovima kako bi vaš zajednički dom uredili da izgleda lepo. Kada uđu u rutinu, mogu postati nemirni. Tada će verovatno želeti da promene stvari kako bi osetili svežinu novog, a ovo može biti stresno za partnera koji preferira da stvari ostanu onakve kakve jesu. Sve dok imaju nekog ko je fleksibilan i ko ih razume, Blizanci će raditi da stvari funkcionišu za oboje.

Rak

Zajednički život je uzbudljiv za Raka i činjenica je da će svoje slobodno vreme provoditi s partnerom. Sa uzbuđenjem će raditi sitnije i krupnije prepravke prostora samo da bi se njih dvoje osećali kao kod kuće. Oni će paziti na partnera i brinuti se o njemu jer je to njihov način funkcionisanja. Staviće slike voljenih osoba na zidove, omiljena hrana će se naći u frižideru, a omiljene serije biće spremne za gledanje. Oni će želeti veći deo svog slobodnog vremena da provedu u kući te ako je njihov partner više osoba koja voli da boravi van kuće i družise s prijateljima, to može stvoriti zategnut odnos između njih na početku njihovog zajedničkog života. Rakovi jednostavno vole da budu domaćini i samo se treba prilagoditi tome.

Lav

Hoće li prvi uleteti u kupatilo? Sto posto. Samo zato što su navikli dobijati najviše pažnje, to ne znači da neće živeti u skladu s nekim. Lavovi više uživaju da izlaze nego da ostaju kod kuće pa im držanje kuće u savršenom redu nije uvek prioritet. Međutim, Lavovi poštuju svoj dom, kao i svog partnera. Ako njihov partner pokazuje odobravanje i zahvalnost kad god Lav napravi nešto oko kuće, verojatno će doživeti da se to dešava sve više i sve češće.

Devica

Na prvi pogled ideja o zajedničkom životu mogla bi biti neodoljiva za Devicu. Iako razumeu da nisu svi kao i oni, Device ne mogu odoleti svom unutrašnjem glasu koji kaže: "Zašto ne bismo radili stvari na moj način? Jasno je da je bolje". Devica je provela mnogo vremena da usavrši svoju rutinu i, kako je to za nju najučinkovitiji način, kada neko uđe u njen život - to joj poremeti ravnotežu. Možda će se morati malo pomučiti i preoblikovati šta je napravila da bi smestila nekog drugog pored sebe, ali život s nekim je podstiče da se malo opusti i shvati da ne može kontrolisati baš sve.

Vaga

Vage imaju smisao za dekoraciju enterijera i neće prihvatiti tako lako da ga ponovno preurede. Ako se useljavaju u tuđ prostor, suptilno će podstaći svog emotivnog partnera da napravi promene prema njihovim idejama. Iako znaju da urade da sve izgleda savršeno, nisu preterano uredne. Vage mogu biti pomalo lenje, pa je komunikacija nužno sredstvo kako bi znale šta se od njih očekuje. Vage žele da njihov partner bude srećan i uradiće sve što je potrebno, ali ako ne postoji jasna komunikacija neće ni znati kako to da urade.

Škorpija

Nije tajna da su Škoprije navikle na privatnost, što će se verovatno izraziti tako što će tražiti prostor za sebe. Škorpije će zajednički dom održavati besprekorno samo zato što previše poštuju sebe da bi ostavili stvari u neredu i očekuju to isto od partnera. Škorpija može osećati neko vreme kao da živi odvojeno od svog partnera, ali kako vreme bude prolazilo, njihov će zajednički život to i postati. Živeti zajedno nije mali korak i predstavlja invaziju na njihov osećaj privatnosti, ali Škorpije se ne bi odlučile za zajednički život da to nisu htele da urade.

Strelac 

Strelac je osoba s kojom je lako živeti, ali su i neverovatno zavisni. Predlog da živite zajedno može biti uzbudljiv, ali isto tako traži i veliko prilagođavanje. Strelci su navikli da odgovarajusamo sebi pa u početku to može biti teška promena kad se moraju opravdavati i nekome drugom. Puno nedovršenih projekata, poslova i ideja biće jako očito, ali komunikacija s njim nije teška. Katkad partner može osećati kao da Strelac nije prisutan i više se može ponašati kao cimer nego emotivni partner, ali ako s njim razgovarate na tu temu, on je više nego voljan saslušati. Strelci jako cene kada je neko otvoren prema njima po pitanju onoga što nekome smeta.

Jarac 

Jarčevi su navikli živeti sami pa odluka o zajedničkom životu nije mala stvar za njih. Proveli su godine smišljajući najbolji način kako završiti svakodnevne zadatke i da im rutina savršeno funkcioniše. Oni marljivo vode računa o obavezama i uvek će na vreme baciti smeće, platiti račune ili složiti čist veš. Navikli su biti pouzdana osoba i neće im smetati nositi veći deo obaveza u državanju kuće sve dok ne osete da partner to iskorišćava. Nisu navikli pored sebe da imaju drugu osobu oko koje će raditi, ali će ih vrlo pažljivo ubaciti u svoj raspored.

Vodolija

Vodolije nisu navikle da dele prostor pa je u početku potrebno razdoblje prilagođavanja. Pomalo su neuredne, ali samo zato što misle na "važnije stvari". Ipak, Vodolije neće dopustiti da u kući nastane haos i to isto očekuju od svog partnera. Verovatno će im trebati malo prostora da ostanu same sa svojim mislima, ali vas neće totalno isključivati. Imaju tendenciju da su van kuće puno više nego u njoj, što može izazvati napetost ako je partner tip koji provodi više vremena kod kuće. Ipak, Vodolije podstiču otvorenu komunikaciju kako bi voljena osoba izrazila ono što je muči.

Ribe

Ribe neće trošiti svoje vrijeme na detalje kao što je pranje sudova ili slaganje čistog veša, ali mogu osetiti kada je to važno njihovom partneru i tada će to i uraditi. Ribe zajednički život vide kao snažan oblik intimnosti pa će želeti da provedu dosta vremena sa svojim emotivnim partnerom. Oni svoj dom vide kao utočište od spoljnog sveta i zato će se potruditi da kuća izgleda što udobnije. Možda će im biti teško da iznesu svoje mišljenje ako dođe do neslaganja, ali ako se nađu u takvoj situaciji, to ih može i ohrabriti da govore o onome što im je potrebno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati