Horoskop

Direktno.rs

02. 10. 2022. 19:52 0

Šta vas NERVIRA? Ovna ignorisanje, Jarca zadržavanje

Zašto neko drugi ne reaguje kao ja? Jedno je od najčešćih pitanja koja postavljamo kada pokušavamo da razumemo tuđe ponašanje. Horoskopski znaci ne reaguju na isti način i svaki od njih ima svoju "kvaku" koja ih čini unikatnim.

Kada nam je stalo da nekoga, ne želimo da pogrešimo i da ga uvredimo, pa evo na šta treba obratiti pažnu kad je reč o horoskopu. Ako želite da razumete neki znak, ovo je upravo ono što ne treba da radite.

Ovan

Ovaj znak mrzi kada ga ignorišu, jer je jako ponosan i samosvestan. Takođe, ukoliko se inatite, u borbi sa Ovnovm dobićete upravo suprotan efekat, a uz to su i vrlo tvrdoglavi, pa će terati po svome po cenu potpunog kolapsa odnosa.

Bik 

Kod Bikova je poverenje veoma važno. Ukoliko to izgubite, nema povratka. Bikovi nemaju sredinu i ili su uz vas, ili vas neće želeti u svom životu.

Blizanci 

Znak za koji se često kaže da je dvosmislen, ako ne i trosmislen. Ako ne želite da iznervirate ovaj znak, onda obavezno obratite pažnju na njihove duge priče i šaljive komentare. Kod njih je komunikacija ključna.

Rak

Ovo je vrlo jednostavno. Ako nemate obzira prema tome kako se Rak oseća, onda ćete ga lako izgubiti. Nikada ne zanemarujte osećanja jednog Raka!Lav

Ovo je znak koji voli pohvale ali i da mu se divite. Sve ispod toga nije "njihov nivo". Lavovi imaju specifičnu egocentričnost i potrebno je da znate koliko im je njihovo dostojanstvo važno.

Devica 

Ako hoćete da iznervirate Devicu, onda joj napravite haos na stolu ili nemojte da složite stvari na svoje mesto. Device su veoma analitične i primetiće i najmanju promenu.

Vaga 

Ako vam je stalo do Vage, nemojte da im stajete na muku jer su prilično nedolučni. Ako prebacite sav teret odgovornosti na ovakvu osobu, ona vrlo lako neće znati u trenutku da proceni šta je prava odluka.

Škorpija 

Ovo je veoma mističan znak, ali itekako osvetoljubiv i uvredljiv. Ne isplati se povrediti Škorpiju, jer će vam ona to duplo vratiti. Sa Škorpijama uvek treba biti veoma oprezan.Strelac 

Horoskopski znak koji voli slobodu i životnu filozofiju. Zbog toga je veoma važno da Strelac zadrži svoju slobodu kretanja i razmišljanja, jer je upravo zadržavanje na jednom mestu ili životnom putu najveća greška.

Jarac 

Ovo je veoma proračunat znak. Sigurno zbog toga ne treba da im tražite novac na zajam. Ne očekujte romantiku i potpuno je pogrešno pokušavati da naterate Jarca da se promeni i postane veoma emotivan.

Vodolija

Ako želite da zadržite Vodoliju, onda je ne zadržavajte. Ovo je znak koji mora da odlazi, da bi želeo da se vraća. Zvuči nemoguće, ali je tako. Vodolija mrzi kalupe i stereotipe, pa je najbolje da to ne pokušavate.

Ribe 

Potpuno pogrešna stvar koju možete da uradite za jednu Ribu je da očekujete da vam se otvori skroz. Ovo je vema tajanstven i kompleksan znak koju čuva čitav univerzum unutar sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati