Savremena žena

Direktno.rs

13. 02. 2021. 15:59 1

Trenirao kao "The Rock": Posle 30 dana video promene

Dvejn Džonson, koje je poznat kao "The Rock", važi za najmišićavijeg muškarca u Holivudu čije naporne treninge teško mogu izdržati oni koji nisu u top formi. Jedan poznati jutjuber odlučio je da 60 dana trenira kao slavni glumc i rezultati su više nego očigledni.

Ajzeja Foto prvobitno je odlučio da isproba Dvejnovu rutinu vežbanja na 30 dana, ali je tokom ovog izazova odlučio da produžio rutinu. On inače nije poznat po fitnes podvizima, što ga je, kako kaže, dodatno podstaklo da dokaže sebi kako može da uspe u nečemu novom.

Pre svega, Foto upozorava da ne radite sami kući vežbe koje je on radio i da obavezno tražite savet i pomoć trenera. Jutjuber nije objasnio kako je tačno došao do Džonsonove rutine vežbanja, ali mnogi veruju da se konsultovao sa njegovim trenerom, Dejvom Renzijem koji na Instagramu objavljuje programe vežbanja.

Ponedeljak i četvrtak su dani za leđa i bicepse, dok su utorak i petak fokusirani na vežbe prsa, tricepsa i ramena. Sreda je dan za trening nogu.

Osim što je vežbao poput Džonsona, Ajzea je takođe pokušavao da prati njegov režim ishrane, što je značilo manje ugljenih hidrata, masti i šećera, i što više unosa proteina. Morao je da konzumira 3.500 kalorija dnevno. Neposredno posle svakog vežbanja pio je proteinski šejk, uz jednu proteinsku čokoladicu tokom dana.U početku Ajzea je planirao da vežba mesec dana poput Džonsona, ali pošto je brzo video velike promene na svom telu, jutjuber je odlučio da produži izazov za još mesec dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati