Savremena žena

Direktno.rs

03. 06. 2020. 11:31 1

Zakrpili obraz kožom s prepone: Sad rastu stidne dlake

Amerikanka Kristal Kombs gostovala je u emisiji "Botched" na E! Televiziji u kojoj lekari popravljaju loše estetske operacije. Učesnica je zamolila lekare da joj pomognu, jer joj stidne dlake rastu na licu.

Kada je imala samo devet godina ugrizao ju je pit bull. Ostala joj je velika rana i bukvalno je imala rupu na obrazu.

- Skoro ničega se ne sećam, sve mi je crno pred očima - rekla je i dodala da je odmah posle napada prebačena u bolnicu gde su joj preporučili da ode kod plastičnog hirurga kako bi se rana sanirala sa što boljim ishodom.

- Imala sam rupu u licu neko vreme. Hirurg je predložio transplantaciju kože i da deo nje uzmemo iz prepona. Odradili smo operaciju, a zatim su na licu počele da mi rastu stidne dlake - rekla je lekarima u emisiji "Botched".

Ona je dodala da se ne seća da ju je hirurg upozorio da će se to dogoditi.

Doktor Teri Dubrov prokomentarisao je da je neobično da hirurg uzima kožu za transplantaciju sa mesta gde dlake normalno rastu, posebno jer ima dosta drugih delova tela koji bi više odgovarali poput leđa, trbuha i slično.

Ipak, dodao je da je transplantacija obavljena odlično, jer je to veoma komplikovan postupak, a osim činjenice da joj na licu rastu stidne dlake, sve ostalo je urađeno besprekorno.

Kombs je godinama ostavila stanje takvo kakvo jeste, ali nedavno je rodila ćerku i brine se oko toga da li će je deca u školi zadirkivati zbog njene majke, kojoj na licu rastu dlačice.

- U početku me to uopšte nije mučilo, ali otkad sam dobila ćerku, počela sam da brinem. Sada ima šest meseci i brinem se da li će je deca u školi zadirkivati zbog mene - objasnila je i dodala da želi da doktor u emisiji ponovo uradi operaciju, ali da ovaj put uzmu kožu bez dlaka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati