Slobodno vreme

Direktno.rs

07. 01. 2022. 13:51 7

Šarić na slobodi, Novak u pritvoru: Pršte šale za Božić

Najveći hrišćanski praznik Srbi dočekuju kao i uvek, nasmejani i beskrajno duhoviti. Kao povod da se našale za Božić građani su iskoristili zbog bizarne situacija u kojoj se nalazi naš najbolji teniser Novak Đoković, ali i zbog Šolakove kupovine engleskog kluba Sautemptona.

- Da mi je neko pre dve godine rekao da će Darko Šarić Božić dočekati u svojoj kući, a Novak Đoković u pritvoru, mislio bih da je lud - glasi jedna od šaljivih poruka korisnika društvenih mreža.

U svakoj šali ima istine, pa je zaista neverovatno da je Darko Šarić, osoba koja je optužena za šverc više tona kokaina, danas u svojoj kući, odnosno da je pušten u kućni pritvor. S druge strane, najbolji teniser sveta i osoba koja treba da bude primer svakome, Novak Đoković nalazi se u pritvoru, odnosno u australijskom hotelu koji je namenjen za ilegalne migrante. Ovakav rasplet situacije ni najmaštovitiji umovi ne bi mogli smisliti.

Građani su Božić iskoristili da se našale i na račun Šolakove kupovine premijerligaša FK Sautempton, zbog koje vlast već danima nema miran san.

- Da ka vrhu lige Sautempton hodi, mir Božiji, Hristos se rodi - glasi šaljiva poruka, a građanin je inspiraciju našao u božićnim čestitkama u stihu koje se svake godine dele po društvenim mrežama.

Narod je još jednom pokazao zašto mnogi misle da su građani Srbije jedni od najduhovitjih. Naša sposobnost da aktuelne teme pretvorimo u šalu je neverovatna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati