Slobodno vreme

Direktno.rs

05. 12. 2021. 17:58 34

Brnabić laže: Baba sa blokada je glumica iz spota SNS (VIDEO)

Starija gospođa za koju su režimski mediji istakli da je "žrtva blokada", jer nije mogla da ode kući na ručak i da popije terapiju, a koju je čak prokomentarisala i premijerka Ana Brnabić, zapravo je glumica Milojka Diraković, koja je bila akter reklame za medicinski preparat, emitovane na TV Pink.

- Trebala sam da stignem već kući, vreme mi je za ručak. Moram terapiju da uzmem - žalila se "građanka" koja se "slučajno zadesila" na blokadi, a sa njom je saosećala i premijerka Ana Brnabić.

- Tužna sam. Videla sam slike bake koja nije mogla da prođe da ode kući na ručak i da popije terapiju. Ona porodica što je sa malom decom izašla na Gazeli pa otišla, ko zna kada su se vratili po svoj automobil - rekla je Brnabić.


Režimski mediji plasirali su video pomenute žene u pokušaju da je predstave kao žrtvu "lažnih ekologa", ali istina uvek izađe na videlo, pa se tako na društvenim mrežama otkrio pravi identitet žene sa blokada.


U pitanju je izvesna Milojka Diraković, glumica koja je snimila promotivni spot za medicinski preparat Artifleks, a rekamala se vrtela na Pink veoma dugo.


Naprednjaci su toliko očajni što ne mogu da pronađu ljude kojima zaista smetaju blokade, pa su unajmili glumice da izigravaju "nesrećne žene" koje ne mogu da popiju terapiju, jer ih u tome sprečavaju blokade.

Da nije smešno, bilo bi žalosno...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati