Slobodno vreme

Direktno.rs

06. 12. 2021. 22:04 16

"On je pošten i vredan radnik": Predsednik o sinu (VIDEO)

U poslednjem intervjuu pred izručenje sudu u Hagu, bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević prvi put je progovorio o svom sinu Marku, koga su optuživali za šverc cigareta, pranje para, reketiranje i druženje sa kriminalcima.

- A sve što je uradio u životu - uradio je sopstvenim rukama. Od 16 godna se zaposlio u Požarevcu jer nije mogao da izdrži da ovde bude sin predsednika republike i medijske pritiske, pa je otišao tamo u naš rodni grad, zaposlio se... Znate šta da radi? Da nosi gajbe sa punim i praznim flašama za jednu kafanu za 5.000 dinara mesečno - istakao je Milošević u svom poslednjem intervjuu, nakon što je pao sa vlasti.

I dok je predsednik o svom sinu govorio kao o skromnom dečaku koga strani plaćenici i mediji "blate" samo zbog toga što je njegov sin, on se bavio raznim kriminalnim radnjama.

Upoznao se sa kriminalcima, te i njima i sebi pomogao da švercom cigareta steknu ogromno bogatstvo. Otvorio je diskoteku "Madona", gde su se skupljala elita pozemlja istočne Evrope.

Na placu kompanije "Bambi" predsednikov sin otvara zabavni park "Bambilend" koji je prema tvrdnjama služio za pranje para. Reketirao je mnoge ljude, pretio opozicionarima, prebio aktivistu "Otpora" Zorana Milovanovića kome je pretio upaljenom motornom testerom da će mu odseći glavu.

I posle svih kriminalnih aktivnosti kojima se predsednikom sin bavio, posle dokazanog druženja sa kriminalcima, reketiranja ljudi, pranja para i svega što jedan sin predsednika nikako ne bi smeo da radi, predsednik tvrdi da je on skromni dečak koga mediji blate.

Predsednik tvrdi da njegov sin nema nikakve veze sa kriminalcima, da se ne druži s njima, već da radi za za 5.000 dinara i da je skroman. Skromni sin radi običan posao, zaposlio se kao i svi pošteni mladići i sve što je stekao, stekao je svojim rukama. Tužnim očima predsednik govori, a u sebi plače, jer njegovog mezimca koji ama baš nikakve veze sa kriminalom i kriminalcima nema, napadaju zli mediji i stani plaćenici, jer napadajući njega, ruše predsednika, a rušeći predsednika ruše i Srbiju.

Cenu svoje bahate i kriminalne vlast predsednik je platio zatvorom, a njegov pošteni sin je uspeo da pobegne iz zemlje i sa sobom ponese sve milione koje je zaradio poštenim radom, ali u Srbiju se više nije vraćao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati