Slobodno vreme

Direktno.rs

30. 11. 2021. 15:41 8

Jokića pukle emocije kad je čuo "Bože pravde" (VIDEO)

Košarkaši Denvera imali su sjajnu noć na Floridi, pošto su predvođeni Nikolom Jokićem posle šest uzastopnih poraza napokon zabeležili pobedu. Naš as je sa 24 poena predvodio Nagetse protiv Majamija, na tom meču podržala su ga i njegova braća koja su u Americi potpuni hit, da bi na kraju MVP NBA lige sve proslavio u noćnom klubu - slušajući himnu Srbije!

Nikola Jokić je uprkos zviždanju publike "razbio" Majami, a posle meča im je objasnio da mu zviždanje nije bilo nikakav problem jer je on iz Srbije.

A nedugo nakon meča je na društvenim mrežama "isplivao" i video snimak iz noćnog provoda na Floridi, nakon pomenute utakmice.

Na njemu se vidi kako je Jokić sa svojom braćim posetio jedan noćni klub u Majamiju, gde je usred žurke odjednom bila puštena himna Srbije "Bože pravde".

Himna je Jokića očigledno "pogodila", pošto ju je MVP glasno pevao, a usput se i prekrstio, na oduševljenje svih prisutnih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati