Slobodno vreme

Direktno.rs

29. 11. 2021. 07:06 31

"Idemo napred brže, jače, bolje - živeo Vučić" (VIDEO)

Mnogi naprednjaci koji su došli na skup SNS-a u "Štark areni" svoje putešestvije doživeli su kao veseli izlet. I sam predsednik je uživao, kako se vidi na snimku iz naprednog autobusa, u sendviču i pesmi, dok je za to vreme narod po Srbiji blokirao puteve, boreći se za zdravu i slobodnu Srbiju. Dok majke prebijenih demonstrana iz Šapca plaču, naprednjaci se vesele uz pesmu. Takva slika nam stiže i iz jednog od autobusa prepunog naprednjaka, a glavni akter video snimka je članica naprednjaka iz Aranđelovca, tako se navodi na društvenim mrežama, a koja je od sreće zapevala.

- Ovo je Srbija, zemlja naših predaka, ovde žive svi građani željni ljubavi. Podignimo zastave, podignimo ruke i uz himnu Srbije (nejasno) bez muke. Mi smo puni snage, mi smo puni volje, mi idemo napred - brže, jače, bolje. Živeo Aleksandar Vučić i živela Srbija. Pobeda! - glasi pesma koju je, po svemu sudeći, skovala glavna junakinja snimka.

Raspevana gospođa verovatno nije ni svesna šta se zapravo u Srbiji dešava, ali peva, vodeći se onom "ko peva zlo ne misli". U ovom slučaju, sve i da zlo ne misli, gospođa ga svakako podržava i to svim srce.

Srbija je podeljena na dva društva, dve dijametralno različite skupine ljudi koji nemaju ni isto shvatanje života, a kamoli države. Naprednjačkoj Srbiji sve je potaman, pa od sreće igraju, pevaju i skaču, nesvesni da je ta sreća samo iluzija, kao i njihove pobede, na kojima stalno potenciraju. U tome leži sva tragikomičnost ovog video snimka.

Opozicionoj Srbiji nije do pesme, već samo do normalnog života koji im nije omogućen, samo zato što ne žele da se priključe ovim prvima i da misle kao oni, jer su svesni šta je SNS napravio od Srbije.

Jedino što je u ovoj pesmici tačno jeste da su naprednjaci puni volje - da ugnjetavaju svakog slobodnoumnog građanina, ali su i građani puni snage da im se suprotstave i pošalju ih u političku prošlost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati