Slobodno vreme

Direktno.rs

23. 11. 2021. 18:25 31

KUKU NAMA "On je Vučić Aleksandar"... (VIDEO)

Svako ko ima imalo sluha i osećanje stida usaglasio bi se sa konstatacijom da je "legendarna" kvazipesma "Vučić Aleksandar" u izvedbi Marije Maxime jedna od najblamantnijih stvari koja je zadesila ne samo srpsku političku scenu, nego naše društvo u celosti. Baš zbog takvih primera može se i malo izmeniti narodna izreka, koja bi onda glasila: "Čega se pametan stidi, time se naprednjaci ponose." U prilog tome govori žurka unije mladih SNS Jagodina i video snimak na kome mladi lavovi SNS-a padaju u trans uz pomenutu "numeru".

Žurka je organizovana u februaru 2020. godine, neposredno pred izbore, ne bi li mladi naprednjaci dali sebi oduška i napunili baterije pre nego što krenu u botovanje i maltretiranje građana.

Pre puštanja kakofonije haosa koju neko može slučajno nazvati pesmom, jedan od SNS-ovaca istakao je na biti kako će naprednjaci "pobediti opoziciju pesmom", a zatim je puštena "numera" od koje su prisutni pali u težak trans i ekstazu.


Naprednjak sa bine bio je u pravu kada je rekao da će ovom "pesmom" pobediti opoziciju, jer svako ko ima uši da čuje ovo ispiranje mozga unapred je izgubio ili bubne opne ili dušu od sramote.

Naprednjaci su poznati po tome da kreiraju svoju realnost, pa im ova "pesma" nije smetala, već ih je oduševila, a kakve su posledice slušanja pomenutog "audio zapisa" jasno je kada vidimo najpoznatije mlade snage SNS-a, poput Luke Kebare, Janka Langure ili Nevene Đurić...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati