Slobodno vreme

Direktno.rs

21. 11. 2021. 20:03 6

Zašto su đaci zvali Đilasa u školu?

Pročulo se da Dragan Đilas ima ogromnu moć - u koji god objekat da kroči, naprednjačka vlast ga zatvori. Tako su se i učenici jedne škole dosetili kako da ovo iskoriste.

- Đaci jedne škole pozvali su Dragana Đilasa da ih poseti. Čuli su da gde god on uđe posle toga inspekcija zatvori objekat - napisao je Bojan Ljubenović na Fejsbuku.

On je ovim smešnim statusom aludirao na očajnički potez režima, kada je zatvoren kafić u kome je sedeo lider Stranke slobode i pravde. Naime, nakon što je Đilas sedeo u jednom od kafića u Užicu, u kafić je poslata inspekcija i zatvorila ga na 15 dana. 

Tako su naprednjaci i vrhovni im vođa pokazali da čak ni običan narod koji nema veze sa politikom mora platiti grehe ukoliko se nađe u društvu ili čak usluži opozicionog lidera.

A kad je vlast već rešila da zatvara kafiće, šta im teško da krene redom, pa zatvori i neki šalter ili školu koju Đilas poseti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati