Slobodno vreme

17. 11. 2021. 14:31 24

Idiotska pesma na dečijem rođendanu sa sve pevačem (VIDEO)

Internetom kruži video snimak iz Republike Srpske sa jedne dečije rođendanske zabave koji je zgrozio javnost. Ovaj put reakcija je veća, jer su u pitanju deca. Naime, pevač Goci iz benda poznatog kao "Goci bend", na dečijem rođendanu u igraonici pevao je pesmu "Neće Gara da primi vakcinu", ali da zlo bude veće, deca su sa njim u glas pevala pomenutu pesmu.

U pozadini se vide "ponosni" roditelji koji snimaju decu telefonima dok oni igraju kolo uz pomenutu pesmu.

Tekst ove pesme glasi:

"Neće Gara da primi vakcinu ona bocu prima na Sokocu. Zaklela se i sebi i Bogu da virusi ništa joj ne mogu za riječ kovid ne želi da čuje u koronu ona ne vjeruje. Neće Gara da primi vakcinu ne priznaje svjetsku medicinu neće Gara da primi vakcinu ona bocu prima na Sokocu. Da se ne bi ipak nervirala tri puta se dnevno testirala rakija joj miriše k'o prije nikad ukus izgubila nije. Bliski kontakt imala je, brate u krevetu provodila sate korona joj očigledno godi Romanijom sad blizance vodi"

Video je objavljen na Tviteru, a reakcije su različite:

"Roditelji, spašavajte decu", "Čemu se nadati posle ovoga?", "Ovo je užas!", "Komšinica priča kako su joj sina u vrtiću kaznili (poslali u ćošak), jer je pevao ovu pesmu. Smeju se jer je to kao simpatično", glasili su komentari šokiranih ljudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati