Slobodno vreme

[ Izvor: Promo ]

04. 10. 2021. 15:05 1

SBB: Nova akcijska ponuda! EON paketi upola cene 15 meseci

SBB kompanija saopštila je danas da su EON paketi sa televizijom, internetom i telefonijom u narednih mesec dana dostupni po jedinstvenim, duplo nižim cenama u prvih 15 meseci, za sve one koji još uvek nisu korisnici SBB usluga.

U želji da korisnicima u Srbiji omogući pristup vrhunskom iskustvu gledanja EON televizije sa najboljim sportskim, zabavnim i najkredibilnijim informativnim programom, super brzinama interneta do 1 Gbps, kao i digitalnoj fiksnoj telefoniji koja je dostupna i na mobilnom telefonu, uz najbolje korisničko iskustvo i podršku u svakom trenutku, SBB kompanija omogućila je svim novim korisnicima svoje najprodavanije EON pakete po najpristupačnijim cenama do sada.

- U narednih mesec dana odaberite neki od EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom i uštedite do 40.000 dinara i kao naš korisnik uživajte u svim pogodnostima našeg programa lojalnosti - Shoppster Smart Connect - rekla je Ksenija Bulatović, Direktor Sektora za rezidencijalnu prodaju.

- Srećni smo da već 20 godina našim korisnicima, u sada preko 30 gradova, nudimo sve naše usluge, a nastojimo da proširimo mrežu i omogućimo naše servise u svim gradovima u zemlji - dodala je ona.

EON je promenio iskustvo gledanja televizije kod nas i omogućio korisnicima da bilo gde u Srbiji gledaju Nova S, N1, Sport Klub, uživaju u preko 19.000 naslova u Video klubu, vraćaju propušteno do 7 dana unazad, uživaju u EON preporukama i EON Kids prostoru namenjenom samo za decu.

- Verujem da će ova fantastična ponuda, koja je dostupna samo do kraja oktobra, podstaći one koji još uvek nemaju SBB da se uvere u u izuzetnost našeg interneta i telefonije, ali i EON televizije koja je osim u Vašem domu dostupna bilo kada i bilo gde na svim pametnim uređajima - izjavio je Nikola Perić, Direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima.

EON paketi dostupni su u Srbiji već tri godine, a zahvaljujući United Grupi EON je dostupan i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, od nedavno u Bugarskoj i uskoro u Grčkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Napadnut krokodil

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati