Slobodno vreme

Direktno.rs

04. 10. 2021. 13:57 5

"Na čemu si, čoveče? Reci, da svi to sadimo" (VIDEO)

Državni vrh već danima spinuje i ubeđuje javnost da najveća plantaža marihuane u Evropi nije ništa toliko strašno, a da Predrag Koluvija i nije tako loš tip. Građani Srbije kao da žive u nekom simulakrumu stvarnosti, te su našli način da se našale i aktuelizuju snimak iz 2017. na kome gospođa iz komšiluka kaže "daj da svi sadimo marihuanu".

- Došao Wigemark da me uveri i kaže, divno, impresionirani napretkom. Kojim impresioniran, na čemu si čoveče. Šta uzimaš, ko ti je diler, daj mi ga. Daj mi telefon da probam i ja to. Pa, da se ujutro probudim, onda daj da svi sadimo marihuanu. Daj brate, ima toliko neiskorištene zemlje. Ujutro se naduvamo, nisi gladan, nisi žedan i dobro ti -  kazala je Svetlana Cenić, ekonomska analitičarka iz BiH.

Cenić je 2017. komentarisala povećanje poreza i ocenila da je to "užasna bahatost", i kada god da nedostaje novca - uvede se novi namet. Iako nije govorila o trenutnoj situaciji u Srbiji, ova gospođa kao da je predvidela šta će se desiti i savršeno opisala kako se građani naše zemlje osećaju povodom afere "Jovanjica".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati