Slobodno vreme

[ Izvor: resetka.rs ]

05. 08. 2021. 13:23 28

Urnebes: Izveštaj sa tehničkog pregleda srušio internet

I dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čovek akoji se nije nasmejao jednom koji je izvršen ovih dana u Leskovcu.

Sačinjeni izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u Leskovcu oborio je bukvalno internet preko noći, a uslikano obrazloženje utvrđene nepravilnosti je postalo viralno na društvenim mrežama.

Na račun “zaključka” kontrolora sa tehničkog pregleda se sada zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze.

Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav proces, ali i podiglo cene ovih usluga.

Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima, koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkoj tehničkoj liniji, ističe da su zaposleni pod velikih stresom.

- Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana, kakve verbalne napade od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog, dali bi i više samo da prođu - komentariše za Rešetku ovaj čovek.

Da li mu nezadovoljni vozači trube “svirenom”, to ga, priznajemo, nismo upitali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 28

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati