Slobodno vreme

Direktno.rs

26. 07. 2021. 19:16 0

Uz pomoć OVIH trikova prozori će sijati kao novi

Pravi je izazov očistiti prozore bez tragova. Postoje "pravila" koja bismo mogli da primenimo pri čišćenju i dobijemo prozore koji sijaju kao novi.

Ukoliko očistite prozore od vrha do dna tragovi se neće pojavljivati. Poprskajte smesu za čišćenje pri vrhu i pustite da sama dođe do drugih delova. Počnite od vrha i kako biste bili sigurni da se kapljice neće pojaviti na staklenim površinama koje su već savršeno očišćene.

Čišćenje po oblačnom danu

Uglavnom radimo suprotno jer se kada je sunčano prozori brže osuše. Međutim, sunce može prerano da osuši tečnost za pranje prozora, ostavljajući tragove. Ukoliko je oblačno rastvor za čišćenje će ostati dok ga ne obrišete sami.

Čišćenje starom pamučnom majicom

Stare majice su idealne za čišćenje stakla jer na njima neće biti ostataka vlakna, a dobro upijaju, pa se time i prozor polira.

Čišćenje novinama

Mnogi su mišljenja da novine savršeno čiste prozore i poliraju ih. Novine ostavljaju tanak masan sloj na staklu koji sprečava mrljanje. Za brisanje nemojte koristiti magazine, već najobičnije dnevne novine. Vodite računa da novinama ne prelazite preko drvenih okvira kako ne bi ostale tamne fleke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati