Slobodno vreme

Direktno.rs

09. 06. 2021. 16:42 0

Najpametnija kupovina sutra na shoppster.com

Uživajte u Connect Shopping danu u četvrtak 10. juna uz dodatne popuste i besplatnu dostavu na shoppster.com. Junski dan kupovine donosi popuste na klima uređaje, belu tehniku, laptop računare, aparate za negu, kozmetičke proizvode i auto-sedišta za najmlađe.

Dočekajte leto spremni uz Whirlpool i Beko klime uz popust od 10%. 

Svakog meseca na shoppster.com dostupne su vam specijalne ponude bele tehnike, a samo ovog četvrtka kompletan asortiman Union bele tehnike snižen je 15%, Končar šporeti i Bosch veš mašine na popustu su 10%.

Aparati za negu i masažeri brenda Beurer sniženi su 25%, dok je kozmetika Sunkissed, Mediheal & Frudia snižena 35%. Connect Shopping Day nudi i pogodnost za sve roditelje budući da su dečija sedišta Nania na popustu 15%. 

Uz besplatnu isporuku i po specijalnoj ceni od 23.999 RSD, shoppster.com donosi Laptop EZbook X3 13.3” i 64 GB memorije.

Ukoliko već niste, registrujte se na shoppster.com uz podatke sa MojSBB naloga i automatski postajete članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti - Smart Connect. U saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom shoppster.com uživajte u stalnim popustima od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

Kupujte pametnije na shoppster.com.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati