Slobodno vreme

A. O. / I. D.

09. 06. 2021. 15:06 4

"'Oće neko na basket?": Ovako najbolji drma internet (FOTO)

Nikola Jokić proglašen je za najboljeg igrača NBA lige. Ovu vest su Srbi dočekali slaveći, a ponos na vanserijskog Somborca veća je od Amerike.

Bio je bucmasto dete, a čak i ovih dana ostavlja utisak nekoga ko je pomalo "nateran" da izađe na teren i igra.

Međutim, on kad se pojavi vidi se i smisao košarke, a prepoznato je to i u najjačoj ligi, Nikola Jokić je izabran za MVP-a NBA lige.

Fantastična igra ga je zasluženo dovela do te titule, a internetom se uveliko šire mimovi kojim se naši ljudi u svom stilu raduju što je nekad bucmasti Srbin "pokorio" ceo svet.Izdvojio se onaj koji poredi našu košarkašku zvezdu sa igračem LA Lejkersa, Lebronom Džejmsom. Sudeći po ovde nabrojanim stavkama, popularni Lebron ipak nije imao apsolutno nikakve šanse za prestižnu titulu...Opšte je poznato i da Jokić ne dozvoljava da ga uspeh i slava preterano poljuljaju, pa se među mimovima koji kruže Internetom mogao videti i ovaj - razlika u tome kako je prosečan Srbin doživeo njegov uspeh i sa druge strane ne preterano euforičan Jokić.
Ko je mogao da pretpostavi da će od bucmastog dečaka dostići ovakve visine... Jokić je oduvek bio spreman na sve:

Savršena fizička sprema i besprekorna ishrana je neophodna za titulu MVP-a? Razmislite opet...

Društvenim mrežama se širi i Jokićev status na Fejsbuku od pre 10 godina. Mladi Džoker je tada prijatelje opušteno pozvao na basket, verovatno ni ne sluteći da će zbog košarke biti na naslovnim stranama svih svetskih medija.A kako bismo lepo sagledali celu karijeru, našeg slavnog centra, jedna osoba se potrudila da napravi kolaž svih Jokićevih emocija i stanja svesti.. Od radosnog tverkovanja, preko razjarenog svađanja do.. Bucka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati