Slobodno vreme

Direktno.rs

09. 06. 2021. 18:02 1

Udružili se Balencijaga i Kroks: "Znači NE" (FOTO)

Balencijaga i Kroks predstavili su novi plod njihove saradnju za prolećnu modnu kolekciju 2022. i time privukli veliku pažnju na društvenim mrežama.

Kreativni direktor kompanije Balencijaga, Demna Gvasalia, predstavio je najnoviji pold saradnje sa Kroks brendom obuće - tako da ćemo uskoro gledati mnoge u gumenim kroksicama na štiklu i Kroks dubokim gumenim čizmama sa visokom petom, čija cena još nije otkrivena javnosti.Gvasalia se prvi put udružio sa Kroksom za Balenciaginu kolekciju za proleće 2018.

- To je vrlo inovativna cipela. Za mene su ove tehnike i rad sa ovom vrstom materijala veoma Balencijaga - rekao je tada za "Voug".

"Nema šanse da je ovo za stvarno", "Molim.. Znači ne", "Šta da obučem kada ovo nosim?", "Nedostaje mi stara moda", "Posle kroksica na platformu ništa me više neće iznenaditi", samo su neki od komentara tviteraša koji nisu bili oduševljeni ovom kolaboracijom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati