Slobodno vreme

Direktno.rs

27. 05. 2021. 19:07 0

Profilna na Fejsu govori mnogo o vama

Slika na Fejsbuk profilu izraz je ličnog stava, pozdravlja kolege, one koji vas vole, one koji se trude da vas ignorišu, bivše, budući ... Evo šta možete otkriti o nekoj osobi na osnovu profilne fotografije.

Portret - jasna fotografija osobe koja pokazuje celo lice

Šta govori: Vi ste zrela ličnost, odrasla osoba koja je zadovoljna svojim izgledom. U suštini ste prilično dosadni. Ako je reč o autorskoj fotografiji znači da ste karijerista i narcis. Ako je reč o autoportretu, malo ste dosadni. Ako ste stavili fotografiju u kupaćem kostimu, verovatno izgledate seksi, ali ste nesigurni.

Jako krupan kadar - blizu objektiva pa se vidi samo deo lica ili figure

Šta govori: Hoćete da ljudi misle da ne želite da vas prepoznaju, ali zapravo se tako maskirate u svoju pseudo-umetnost.

Detinjstvo - fotografija kada ste bili dete

Šta govori: Tip ste osobe koja veruje da je sve u prošlosti bilo bolje nego sada. Slušate istu muziku, nosite sličnu odeću i volite iste stvari kao kad ste bili u školi ili na fakultetu. Verovatno se nikada nećete promeniti. Niste puno postigli i bili ste simpatičniji kao dete.

Kućni ljubimac - slika obično bez vlasnika

Šta govori: Ako je u pitanju mačka - vi ste žena bez muškarca, pas: vi ste muškarac bez partnerke (možda gej!). Ako okačite zmiju vi ste tinejdžer koji sluša death metal. Delfin znači da volite da gledate "National Geografic".Slika deteta - samo dete

Šta govori: Jedina stvar koju ste postigli je dete. Nekad ste bili zabavni, imali ste puno prijatelja i bogat društveni život, a sada pričate o pelenama, kašicama.

Slika venčanja - mlada, mladoženja, venčanica

Šta govori: Želite da svi znaju da ste napokon odrasli. Uozbilji ste se, više ne ludujete, brak vas u potpunosti određuje i nemate više prijatelja. Verojatno ste previše potrošili na svadbu, a svekrva vas ne voli.

Pop kultura - slika fiktivnog lika, filmski plakat, slavna osoba

Šta govori: Nemate svoju ličnost. Definišete sebe i ostale prema načinu zabave, bez obzira da li reč o televiziji, muzici, knjigama. Razgovor s vama je kao čitanje citata s IMDb.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati