Slobodno vreme

24. 05. 2021. 12:16 1

Šta vam je sve potrebno da budete srećni ovog leta?

Puno slušamo o zdravlju u poslednje vreme i to je nešto što ne treba zanemariti, ali ne treba se izgubiti u silnim prognozama i potencijalno lošim vestima.

Moramo pronaći vreme za sebe i svoju porodicu, kada ćemo se isključiti od loših vesti i živeti u trenutku, jer je mentalno zdravlje veoma bitno za opšte dobro stanje organizma.

Zato je dobro isplanirati leto i šta sve možemo raditi u narednom periodu, bilo sami ili sa porodicom. Sredite baštu, poradite na ličnoj nezi, pratite sportska dešavanja ili se posvetite fizičkim aktivnostima, izbor je na vama. Dobra vest je da online prodavnica shoppster.com ima sve što vam je potrebno i da je trenutno aktuelna mega ponuda sa odličnim popustima, te smo zato za vas izdvojili neke predloge.

Za sređivanje dvorišta

Terase, balkoni, tremovi i vrtovi su nešto što treba koristiti svaki put kad vam se ukaže prilika. Kako leto sa sobom donosi više temperature i bolje vreme, pravi je trenutak za nabavku baštenske garniture i sređivanja prostora za sedenje. Možda vam je trenutno dovoljan set sačinjen od stola i dve stolice, a možda vam ipak treba baštenska garnitura u okviru koje ima mesta za više osoba. Kako treba biti oprezan sa izlaganjem suncu, tenda je dobar izbor za zaštitu. Još jednu zanimljivu, a udobnu opciju predstavljaju baštenske ljuljaške. Ono što može biti posebno zanimljivo za vaše mališane je trambolina koja će im doneti sate zabave na otvorenom, a pored toga izdvajamo i klackalicu kao uvek zabavnu opciju.

Za ličnu negu

Neki su jedva čekali da odu kod frizera posle dužeg vremena, a nekome to još uvek nije najprijatnije iskustvo i radije se opredeljuje za kućnu varijantu. Čak i tako, ne treba zapostaviti ličnu higijenu i taj trenutak dobrog osećanja nakon „osveženja“ izgleda. Za žene preporučujemo set koji obuhvata fen i presu, a kojim će moći da postignu odlične rezultate za vrlo kratko vreme. Muškarci znaju koliko je važno voditi računa o brkovima i bradi, što uz ovaj set za ličnu negu predstavlja pravo zadovoljstvo. Kako je neophodno obratiti pažnju i na lice, damama preporučujemo i Mesmerie Superstar Beauty box, koji predstavlja kompletan tretman za lice u jednoj kutiji.

Za praćenje sportova

Pred nama su razna sportska takmičenja koja smo jedva čekali i u kojima ćemo uživati iako nismo na licu mesta. Pre svega – Evropsko prvenstvo u fudbalu, Olimpijske igre u Tokiju, teniski turniri Rolan Garos i Vimbldon, kao i čuveni Tur de Frans. Da biste ispratili sve događaje na najbolji način, preporučujemo vam Hisense televizor dijagonale 50 inča i 4K rezolucije, koji će vam preneti atmosferu na pravi način. Možda pak više volite da budete u pokretu i da sadržaj pratite gde god vam to odgovara, u kom slučaju je za vas laptop Ezbook. Za puni doživljaj, tu su i slušalice različitih oblika i veličine.

Za fizičku aktivnost

Ne treba biti lenj preko leta i samo sedeti u kući jer, verujte, telo će vam biti zahvalno ako ga aktivirate. Naša preporuka je vožnja bicikla, jer je to vrlo zdrava aktivnost koja aktivira različite grupe mišića, a izdvajamo ovaj Hiland bicikl. Ne zanemarujte ni dobrobiti šetnje, koja je uvek korisna, ali možda će vam biti zanimljivija vožnja električnog trotineta. A za vaše mališane tu je trotinet Maximus u različitim bojama.Ovo nikako nije sve iz aktuelne ponude, tu je još puno artikala koji vam mogu ulepšati leto na ovaj ili onaj način. Svi oni nalaze se na Shoppster sajtu, odakle ih možete poručiti direktno ili nas kontaktirati telefonom na +381 11 45 45 400.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati