Slobodno vreme

Direktno.rs

02. 04. 2021. 12:00 0

Još jedan vikend neverovatnih popusta na shoppster.com

U poslednje vreme, svi razmišljamo o tome kako da budemo što bezbedniji prilikom obavljanja svojih aktivnosti i kako da nam bude što udobnije dok to radimo. Naš odnos prema novcu nije isti kao pre i sve više znamo da cenimo ono što vredi, ono što je važno.

Važno je da budemo zdravi, ispunjeni i da naša porodica ima sve ono što joj je potrebno. Zato vas pozivamo na Shoppster Connect Shopping vikend, koji u periodu od 2. do 4. aprila donosi fenomenalne popuste na mnoge proizvode koji će upotpuniti vaše domaćinstvo i kvalitetno ispuniti vaše vreme.

Ove neverovatne vikend cene namenjene su korisnicima SBB i NetTV Plus usluga, kako onima koji su već
registrovani u Shoppster Smart programu lojalnosti, tako i onima koji se tek registruju. Možda razmišljate o dodatnoj fizičkoj aktivnosti, ili kako da vaša deca budu uključena u više zdravih aktivnosti, ili kako biste da nabavite sve potrebno za veliko prolećno raspremanje. Connect Shopping vikend donosi rešenja za sve to, a u nastavku saznajte koji su to proizvodi u pitanju.

Za čistiji i udobniji dom

U svojim domovima provodimo puno vremena, pa nije nelogično da želimo da se tu osećamo lepo. Za
elegantniji izgled, tu je 20% popusta na tepihe iz Galerije podova, a za čistiji dom tu su odlične cene za Michelin perače, kao i 25% popusta na pegle, parne stanice i pegle za vertikalno peglanje. Bićete zahvalni sebi ako iskoristite ovu priliku, a vaš dom će sijati.

Za gastro užitak

Prednosti roštilja su višestruke, jer se na njemu može pripremiti vrhunsko meso, kao i razno grilovano povrće. Bilo da vam treba novi toster za pravljenje ukusnih sendviča ili želite da nabavite roštilj za grilovanje u dvorištu, 25% popusta na roštilje i grilove vam to omogućava.

Za zadovoljnu decu

Deca su puna energije i s dolaskom dobrog vremena žele da provode što više vremena napolju. Dobra vest je da tu energiju mogu koristiti na zdrav način vožnjom trotineta ili bicikala, a s obzirom na to da su obe kategorije proizvoda snižene, to znači da ćete biti zadovoljni i vi i oni.

Za aktivan život

O zdravlju mnogo pričamo u poslednje vreme, ali ponekad zanemarujemo da je njegov važan aspekt fizička aktivnost. To važi za sve članove porodice i zato je pravi trenutak da iskoristite sniženje od 50% do
70% na Đak sportsku odeću i obuću.

Za kućni doživljaj frizerskog salona

Možda vam se ide u frizerski salon, a niste sigurni koliko je to bezbedno. Dobra vest je da je Shoppster
Praktična četka za ispravljanje kose sa jonskom negom snižena 20% i da će ispuniti sve potrebe žena koje
cene svoj izgled i svoju kosu.

Za ljubitelje tehnike

Mnogi od nas vole gedžete i često se ne možemo suzdržati od kupovine novog telefona. Connect Shopping vikend donosi 20% popusta na mobilne telefone i 15% popusta na Gorenje belu tehniku, tako da možete opremiti svoj dom u potpunosti u skladu sa svojim željama i potrebama.

Da podsetimo, Smart Connect je treći, najviši nivo Shoppster Smart programa lojalnosti. On obuhvata
sve prednosti prethodna dva nivoa (Smart i Smart Plus). Smart Connect nivo programa lojalnosti namenjen je isključivo korisnicima SBB i NetTV Plus usluga i svi oni koji se registruju koristeći MojSBB ili NetTV Plus naloge, automatski postaju članovi najvišeg nivoa i mogu odmah da koriste sve njegove pogodnosti i popuste.

Kupujte brže, kupujte pametnije!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati