Slobodno vreme

Direktno.rs

28. 03. 2021. 16:26 0

Sina naučio lekciju: Žena ga nazvala "čudovištem"

Jedan otac se nedavno anonimno požalio na popularnom forumu Redit da je samo na jedan dan sakrio bicikl devetogodišnjeg sina kako bi dete pomislilo da je ukraden, ali žena se naljutila na njega i rekla mu da je "surovo čudovište".

U svojoj objavi objašnjava kako je njegov sin uporno ostavljao bicikl napolju na samom ulazu u kuću, to jest na mestu gde bi svako mogao da ga ukrade. Stalno ga je upozoravao da bicikl unese u garažu kako ga niko ne bi ukrao, ​​ali njegove reči nisu dopirale do deteta.

Tako je jednog jutra, kad je video da je bicikl ponovo ostavljen ispred vrata, odlučio da detetu pokaže kako bi bilo da je zaista ukraden, pa ga je ubacio u auto i krenuo na posao. Nešto kasnije sin ga je izbezumljeno pozvalo da ga pita da li je videlo bicikl.

- Rekao sam mu "Ne, nisam ga video. Da li sada razumeš zašto sam ti stalno pričao da ga ubaciš u garažu?" - kaže ovaj tata, pa je mališanu predložio da, kada dođe uveče kući, naprave plan kako da skupe novac za novi.

Kada se vratio kući, kaže, doneo je bicikl, ali rekao je da ga je pronašao napuštenog u obližnjem parku, upozorivši sina da "neće uvek biti te sreće da ga pronađe".

- Uveče mi je supruga rekla da je "neverovatna sreća što sam uspeo da nađem bicikl" pa sam joj rekao šta sam zapravo uradio - kaže tata.

Prepričao je da ga je gledala kao da je neko užasno čudovište, pa ga je pitala "zašto je hteo da dete prolazi kroz sve ovo" i zašto joj bar nije rekao odmah o svom "glupom planu".- Pa, nisam to stvarno planirao, ideja mi je samo došla kada sam ga ugledao ispred kuće, a ti si spavala - rekao joj je.

Supruga je i dalje bila ljuta na njega, pa je rešio da podeli svoj metod roditeljstva sa korisnicima na Reditu i da vidi da li je ipak pogrešno postupio. 

- Pa, niste ga bacili ili dali nekom drugom, već ste samo pustili sina da vidi moguće posledice. Mislim da ste dobro prošli i da je naučio lekciju - napisao je neko u komentarima, ali bilo je i onih koji nisu tako mislili i koji su ga nazvali "dvoličnim".

- Učite svog sina o posledicama, a istovremeno ga lažete - piše korisnik, čije je mišljenje delilo oko polovine korisnika, piše "The Sun".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati