Slobodno vreme

Direktno.rs

25. 02. 2021. 12:50 1

Izgubili životnu ušteđevinu: Termiti pojeli sav novac

Nesrećni incident dogodio se u utorak kada je 52-godišnji uzgajivač svinja Bijili Jamalaia iz grada Milavaram otkrio da su termiti pojeli novčanice u vrednosti od 5.680 evra koje je čuvao u gvozdenom sefu.

U dirljivoj priči, uzgajivač svinja je otkrio da su teško zarađeni novac, koji je odvajan za kupovinu kuće, termiti potpuno uništili. Nesrećni incident dogodio se u utorak kada je 52-godišnji uzgajivač Bijili Jamalaia otkrio da su termiti pojeli novčanice u vrednosti od 5.680 evra koje je čuvao u gvozdenom sefu.

Tužna je činjenica da je Jamalaia, kako bi uštedeo novac, držao sebe i članove svoje porodice dalje od luksuza. Međutim pošto mu je falilo 1.100 evra za investiranje u svoj posao, otvorio je gvozdeni sef i shvatio da je sve palo u vodu. Termiti su napravili velike rupe na novčanicama, zbog kojih su neupotrebljive.

Videvši kako mu se san uništio, Jamalaia je glasno zaplakao i onesvestio se nakon čega su članovi njegove porodice saznali za najezdu termita, piše "The New India Express".Porodica je obavestila policiju, a Jamalaia je rekao policiji da on ili članovi njegove porodice nisu imali račun u banci i da je sav novac držao u kutiji. Policija je obećala da će mu pomoći novčano ako se ne utvrdi da je umešan u bilo kakvu ilegalnu aktivnost.

Nedavno se desio sličan incident, vlasnik računa u jednoj banci je otkrio da su termiti našli put do njegovog novca koji je čuvao u ormariću. Prema izveštajima, vlasnik bankovnog računa držao je novčanice u vrednosti od 2.500 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati